Octombrie 15, 2024
CRBL nu-și mai ascunde sentimentele! Își declară public iubirea pentru iubita din Moldova: „Inima mea”

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La scurt timp după divorțul de Elena, mama fiicei sale, CRBL a fost surprins cu Olga Guțanu, un fotomodel din Republica Moldova, cu 23 de ani mai tânără decât el. La început, artistul a evitat să confirme relația, însă acum nu se mai ferește și își declară iubirea în public, scrie presa română

După ce a confirmat relația cu Olga în emisiunea lui Măruță, CRBL nu se mai ferește și își declară iubirea pentru frumoasa blondină pe rețelele de socializare.

Olga a plecat în Albania, la un concurs de Miss

Olga își reprezintă zilele acestea, țara, Republica Moldova, la un concurs internațional de frumusețe Miss Globe 2024, desfășurat în Albania. Pentru că nu e fizic alături de ea, CRBL o susține pe rețelele de socializare. Acesta dă inimioare la toate pozele care apar pe contul de Instagram al iubitei sale. Mai mult, a început să-i lase comentarii sugestive. „My love” / „Inima/iubirea mea”, în dreptul tuturor imaginilor pe care Olga le postează de la concurs. Mai mult, ea îi răspunde de fiecare dată tot cu inimioare.

olga miss globe

Diferența de vârstă dintre Olga și CRBL

În luna mai a acestui an, CRBL (46 de ani) a fost surprins pentru prima oară alături de Olga Guțanu(23 de ani), o tânără fotomodel originară din Republica Moldova, dar abia recent și-a asumat relația.

CRBL a recunoscut că primește o mulțime de mesaje de la urmăritori, care comentează pe seama diferenței de vârstă dintre el și Olga, însă pe el nu-l deranjează deloc.

olga

„E o diferență mai mare. Sunt cu mai multă experiență. Să tot fie (ani între ei-n.r.). Nu contează numărul. Mă gândesc la chestia asta. Oamenii tot cataloghează diferența asta de vârstă și am tot citit comentarii în care…Ce nu înțeleg eu este că există o limită cu care lumea e de acord. Diferența de vârstă să fie de 5 ani sau 7 ani și dacă ai trecut peste nu e bine, e rău.

olga gutanu iubita lui crbl 1

Nu înțeleg cine a pus asta, cum? Fanii știu tot, și ce am greșit și ce n-am greșit, e ceva rău de tot acolo. Dar e amuzant când văd cum alții își trăiesc viața lor prin intermediul vieții mele cumva. Trăiți-vă viața voastră fiecare’, a spus CRBL, în direct, la Măruță, la Pro TV.

Olga, este din Republica Moldova și e o obișnuită a concursurilor de frumusețe din țară. Are 23 de ani, adică jumătate din vârsta cântărețului. Cei doi au fost pozați împreună în București, la un festival de muzică de la mare, dar au fost și în vacanțe împreună.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.3457026481628