Septembrie 20, 2024
Chrissy Teigen se simte „atacată” de comentariile răutăcioase din online. Soția lui John Legend a devenit virală după ce le-a răspuns fanilor săi
Chrissy Teigen se simte „atacată” de comentariile răutăcioase din mediul online. Soția lui John Legend a luat atitudine și a devenit virală după ce le-a răspuns fanilor săi cu un videoclip amuzant. Diva a decis să răspundă cu umor și amuzament răutăților pe care le primește.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Chrissy Teigen a apaltudat răutăcioșii din online și le-a oferit un videoclip jucăuș și amuzant. Vedeta, în vârstă de 38 de ani, care și-a sărbătorit recent cea de-a 11-a aniversarea nunții sale cu John Legend, a apelat la contul ei de instagram pentru a împărtăși o interpretare comică a comentariilor răutăcioase pe care le primește adesea la postările sale, scrie catine.ro

În videoclipul postat, Chrissy Teigen a interpretat remarcile nepoliticoase cu scenete pline de umor, inclusiv una în care s-a apropiat de camera video și întreabă: „Ce fel de mamă se îmbracă așa?”.

O altă scenă o arată pe vedetă în compania fiicei sale Luna, în vârstă de 8 ani. În ultimul fragment al clipului, Chrissy a făcut referire la pierderea ei recentă în greutate.

Chrissy Teigen, într-o rochie portocalie, la Grammy

Diva iese din spatele unei canapea în timp ce întreabă: „Puțin prea mult Ozempic?”. La fel ca multe alte vedete de la Hollywood, vedeta a fost acuzată că a apelat la medicamentul pentru diabet pentru a scăpa de kilogramele nedorite.

Videoclipul ei a apărut la doar patru zile după ce Legend a postat un mesaj emoționant pentru soția sa.

Mama a patru copii a marcat și ea ocazia specială și a împărtășit o serie de fotografii sincere pe Instagram. Diva s-a referit la soțul ei ca la „persoana sa preferată”, a citat PageSix.

Chrissy Teige, într-o rochie argintie, cu zone transparente

„La mulți ani persoanei mele preferate de pe toată această planteă. Îți mulțumesc că mă iubești atât de mult pe mine și pe familia noastră. Îți mulțumesc că ești partenerul meu și cel mai bun prieten al meu. 18 ani împreună. 11 ani de căsătorie. 4 copii. 4 câini. 2 pisici fără păr. Un dragon cu barbă. O casă plină de dragoste și distracție”, a spus vedeta într-o postare din online.

Chrissy Teigen spune că are parte de o familie iubitoare și puternică

Chrissy Teigen simte că poate trece peste orice atunci când se află lângă familia sa. Diva nu ia în serios comentariile răutăcioase din mediul online.

De când a devenit din nou mămică, Chrissy Teigen a vorbit tot mai des despre bucuria de a fi mamă. Totodată, vedeta spune că a reușit să atingă acest echilibru de-a lungul unei căsnicii frumoase.

Romantismul cuplului a început în 2006, când s-au întâlnit pe platoul videoclipului său Stereo, unde Teigen și-a interpretat rolul.

După ani de întâlniri, Legend a cerut-o pe Chrissy în căsătorie în decembrie 2011 în timpul unei excursii de Crăciun în Maldive.

Chrissy Teigen într-un costum de nbaie negru dintr-o singură piesă

Ei s-au căsătorit pe 14 septembrie 2013, într-o ceremonie fastuoasă la Villa pizzo din Lacul Como, Italia.

Cuplul are împreună patru copii: Luna, Miles, Esti și Wren și își sărbătoresc adesea dragostea pe rețelele de social media. În 2020, Legend a spus că piesa „All of Me” a fost dedicată soție sale, cu care s-a căsătorit în 2013

Chrissy Teigen și John Legend, la premiile Emmy, în haine elegante



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68916964530945