Mai 24, 2024
Bronz pentru Moldova: sportiva Mihaela Samoil a obținut bronzul la Campionatul European de lupte

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Luptătoarea din Republica Moldova Mihaela Samoil a obținut bronzul în Azerbaidjan. Sportiva, în vârstă de 20 de ani, a participat la Campionatul European de lupte. Ea a câștigat duelul pentru medalia de bronz, cu o sportivă din Turcia, cu scorul de 8-4, scrie newsmaker.md

Centrul Sportiv de Pregătire a Loturilor Naționale a anunțat că luptătoarea Mihaela Samoil a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de lupte, rezervat sportivelor sub vârsta de 23 de ani, care are loc în capitala Azerbaidjanului.

„Ea a învins-o, în finala mică a categoriei de greutate de până la 55 kg, pe turcoiaca Tuba Demir, cu scorul de 8-4. Felicitări Mihaelei și antrenorilor Petru și Andrei Chiperi!”, au comunicat reprezentanții Centrului sportiv.

Încă o medalie pentru Moldova: sportiva Mihaela Samoil a obținut bronzul la Campionatul European de lupte

Potrivit „Lupte Libere Feminine Moldova”, Mihaela Samoil are 20 de ani: „Ea a început turneul cu două victorii impresionante: (8-5) împotriva reprezentantei Azerbaidjanului și (9-4) împotriva sportivei din Ungaria. Deși a fost învinsă în următorul meci de către sportiva din Suedia (0-8), Mihaela a revenit spectaculos și a câștigat duelul pentru medalia de bronz cu Tuba Demir din Turcia, cu scorul de (8-4)”.

Reprezentanții Liceului Republican cu Profil Sportiv din Chișinău au menționat că Mihaela Samoil este discipola lor.

„Aceasta este a doua medalie cucerita de discipolii noștri la europenele U-23 din Azerbaijan, după ce anterior Vasile Zabica a cucerit la fel medalia de bronz în concursul de greco-romane”, au menționat reprezentanții liceului.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.98097920417786