Martie 24, 2021
Avantajele unui aspirator robot în casa ta
Curăţarea temeinică a casei nu este de obicei o sarcină uşoară, chiar dacă avem instrumentele potrivite. Aspiratorul robot este pentru mulţi una dintre cele mai bune invenţii tehnologice din istorie, în timp ce pentru alţii este un fiasco adevărată, scrie okmagazine.ro. Adevărul este că acest dispozitiv facilitează foarte mult munca de curăţare a locuinţelor. Care sunt, însă, avantajele unui aspirator robot în casele noastre?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Economisim timp

În ciuda detractorilor, aspiratorul robot este o soluţie foarte practică pentru cei care nu doresc să petreacă ore întregi curăţând casa. Acest aparat este într-adevăr funcţional, deoarece vă oferă posibilitatea de a efectua alte sarcini, în timp ce se ocupă singur de curăţarea podelei. În plus faţă de timp, economisiţi pasul plictisitor al măturării. Singurul lucru pe care ar trebui să-l faceţi înainte este să ordonaţi puţin casa, astfel încât dispozitivul să poată circula liber. Asiguraţi-vă că nu se va împiedica de cablurile de prin casă. Oricum, de la primul Roomba până în prezent, modelele au evoluat şi în prezent aproape toate au senzori de ultimă generaţie care le permit să se ferească de tot felul de obstacole.

2. Autonomie mare

De-a lungul anilor, aspiratoarele robot au fost perfcționate şi funcţiile lor sunt în continuă dezvoltare. Nu mai este necesar să ne uităm constant la câtă baterie le-a mai rămas. În prezent, marea majoritate a aspiratoarelor robot aflate la vânzare au un mecanism care le permite să revină la baza de încărcare imediat ce bateria se descarcă. Adică fac totul singuri. Aspiratorul robot se întoarce la bază, se conectează şi, odată ce încărcarea este finalizată, continuă cu curăţarea. Autonomia acestor aparate depinde întotdeauna de marcă şi model. Există aspiratoare robot cu autonomie de 30 de minute şi, de asemenea, există unele cu autonomie de până la 120 de minute (2 ore).

3. Uşor de utilizat de oricine

Uneori poate fi extrem de dificil să convingi persoanele în vârstă să încorporeze tehnologia în viaţa lor de zi cu zi. Dar, în cazuri precum aspiratorul robot, merită încercat. Prin urmare, dacă nu vrei ca bunicii tăi să-şi continue grija de a mătura şi aspira manual şi apoi de a spăla, ai răbdare şi încearcă să le explici unul câte unul toate beneficiile de a avea acest aparat fabulos acasă.

Dacă mergi în casa bunicii tale cu un aspirator robot, este foarte probabil ca răspunsul să fie următorul: „Băiete, nu ştiu cum să folosesc aceste oale. Lasă-mă în pace cu aspiratorul meu cu sac”. Argument uşor de respins. Aceste dispozitive nu au trucuri grozave, iar programarea lor este foarte simplă. Odată pornit, trebuie doar să selectaţi programul şi gata. De îndată ce te obişnuieşti, este automat. Desigur, există unele modele mai complexe decât altele, dar totul este o chestiune de a lua câteva minute pentru a învăţa. Aproape toate aspiratoarele robotizate pot fi programate după programe, iar unele au chiar opţiunea de a fi controlate cu ajutorul telefonului mobil.

4. Adio părului de animale

Câinele este cel mai bun prieten al omului, fără îndoială. Dar păstrarea acestor animale ca animal de companie necesită şi multă muncă. Trebuie duşi la veterinar, trebuie cumpărate alimente, trebuie plimbaţi, trebuie îmbăiaţi şi astfel putem continua ore întregi. Dar, fără îndoială, nu este nimic mai plictisitor decât să trebuiască să ridici în permanenţă firele de păr pe care le lasă peste tot. Aspiratorul robot este special conceput pentru această funcţie. Colectează părul animalelor mai bine decât orice aspirator manual şi, bineînţeles, mătura. Prin urmare, dacă aveţi animale de companie, este un produs ideal, deoarece vă va economisi mult efort.

5. Aspiră pe sub mobilier

Aspiratorul robot vă va permite să curăţaţi cele mai îndepărtate locuri din casa dvs. fără a face niciun efort. Deoarece este un dispozitiv foarte mic, poate trece cu uşurinţă pe sub pat şi alte piese de mobilă şi astfel poate îndepărta murdăria din zonele care sunt cel mai greu accesibile. De asemenea, este extrem de eficient în eliminarea prafului şi a acarienilor nedoriţi.

6. Curăţă eficient covoarele

În covoare adesea se acumulează murdărie de tot felul, care de obicei este imperceptibilă pentru ochiul uman. Vorbim despre praf, resturi alimentare, acarieni şi multe altele. Şi dacă firele de păr sunt lungi, e mult mai rău. Acea murdărie acumulată este imposibil de îndepărtat manual. Pe de altă parte, acest tip de aspirator detectează cele mai murdare zone şi nu părăseşte covorul până când nu este complet curat. Avantajele tehnologiei. Date de luat în calcul: citiţi cu atenţie caracteristicile produselor înainte de cumpărare. Trebuie să vă asiguraţi că este potrivit pentru mochete şi covoare.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.59375524520874