Iunie 23, 2022
Adevăratele lor siluete, fără filtre! Cum arată de fapt vedetele în costum de baie?
După doi ani de pandemie și în prima vară fără restricții, plajele exclusiviste au fost luate, din nou, cu asalt de vedetele de primă mână.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Noi te invităm să le descoperi cu bune și cu rele, fără filtre și alte aplicații artificiale, așa cum au fost surprinse de paparazzi.

Te-am obișnuit în fiecare vară cu un articol ca un album foto cu staruri feminine de la ei, de toate vârstele și din toate domeniile, surprinse în costum de baie pe nisipul fierbinte.

Și de data aceasta, vrem să promovăm acceptarea și asumarea fizicului nostru și afișarea lui cât mai aproape de realitate, fără filtre care să ajusteze imaginea până acolo încât ajungem să nu se mai recunoaștem.

De-aia nu ne-am atins deloc de postările de pe Instagram... Până la urmă, acceptarea imperfecțiunilor este chiar lucrul care te face perfect.

profimedia 0638901893 jpg 

Aceste fotografii în costum de baie cu actrița de 47 de ani sunt cea mai bună dovadă că postarile ei asemănătoare de pe Instagram nu au nevoie de multe ajustări. Eva arată fără cusur chiar și atunci când este fotografiată pe ascuns, de vreun paparazzo care nu se obosește să-i prelucreze fotografia.

Ok, poate că la cei 1,57 de metri ai săi, vedeta nu se poate lăuda c-o siluetă de catwalk, dar nimeni nu se pricepe mai bine decât ea să facă aur din ceea ce i-a lăsat Dumnezeu. Surprinsă în stațiunea Cabo San Lucas alături de fiul ei, Santiago, Eva este o viziune în costum de baie cu două piese.

profimedia 0661332827 jpg 

Când ai 26 de ani, altfel te afișezi la plajă! Cu încredere și cu cele mai sexy costume de baie posibile, mai ales dacă te ajută și silueta. Iar pe cântăreața britanică înaltă și suplă o ajută din plin, așa cum putem observa din aceste poze cu ea pe nisiul fierbinte din Miami.

Vedeta a fost fotografiată relaxându-se la plajă, între două concerte sold out, într-un costum de baie foarte vesel și cu un pareo scurt croșetat care îi acoperea firav posteriorul. Atitudinea ei permisivă cu paparazzii care o pozează în voie este de înțeles: n-are nimic de ascuns și nici de care să-i fie rușine.

profimedia 0665087649 jpg 

Rămânem în categoria sub 30 de ani și ne delectăm cu alt corp de vedetă aproape de perfecțiune. All natural... Artista de 29 de ani poate părea ușor extravagantă și cu o viață amoroasă de neînțeles, însă silueta ei n-are nimic greșit.

Tonifiată, dar nu până la exagerare, Miley afișează acea siguranță de sine în costum de baie pe care o mai întâlnești doar la supermodele. Artista a fost fotografiată într-un resort de lux din Cabo San Lucas, iar pozele ei chiar n-au nevoie de Photoshop.

profimedia 0649452015 jpg 

E drept că la 54 de ani o femeie nu mai aceleași așteptări ca-n tinerețe, atunci când îmbracă costumul de baie. Scopul ei este mai mult s-acopere decât să dezvelească, iar superba Julia Roberts mizează zilele astea pe costumul de baie întreg.

Asta în ciuda faptului că silueta ei nu-i departe de forma ei maximă, de top, și că picioarele sunt la fel de sexy ca-n tinerețe. Julia a fost surprinsă pe o plajă din Sydney, alături de soțul Danny Moder și de cei trei copii ai ei, arborând cel mai seducător zâmbet al ei.

profimedia 0664734224 jpg 

Actrița în vârstă de 41 de ani s-a înscris mai mereu în standardele unui corp echilibrat, așa cum trebuie. Vedeta mamă a doi copii nu exagerează nici cu fitnessul, nici cu mâncatul, iar asta se poate observa din aceste fotografii realizate în Sydney, acolo unde actrița pare că s-a stabilit permanent alături de soțul ei, Benjamin Millepied, și de cei doi copii ai lor.

Natalie afișează în aceste cadre acea imagine a mamelor tinere și frumoase, care preferă, însă, să nu atragă atenția la plajă, atunci când apar în costume de baie.  

profimedia 0615425684 jpg 

Cum arată un corp de sportivă profesionistă în costum de baie? Sperăm să vă satisfacem curiozitatea cu aceste cadre cu celebra jucătoare de tenis în vârstă de 40 de ani, fotografiată răsfățându-se alături de familia ei în sudul Franței.

Serena n-a fost niciodată o subțirică și nu are chiar măsurile ideale: peste 70 de kg la 1,75 m. Însă nu știm pe lumea asta o vedetă mai mândră de rotunjimile ei decât vedeta americană. Tenismena ne demonstrează încă o data că sex-appealul vine în forme diferite, potențat fiind de încrederea în sine.

profimedia 0697675534 jpg 

Studiem, aici, și cazul unei sportive restase din activitate, fosta schioară americană în vârstă de 37 de ani. Una dintre cele mai mari practicante ale acestui frumos sport de iarnă se bucură de… vară alături de cel care-i este iubit de peste un an, actorul spaniol Diego Osorio.

Noul cuplu și câinii lor s-au bucurat de o plimbare cu barca în largul apelor din Miami, prilej pentru noi să o admirăm pe Vonn într-un costum de baie cu vedere la un corp semi tonifiat. Dar unde este dragoste, nimic nu mai contează…

Sursa - okmagazine.roconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.92664217948914