Noiembrie 26, 2019
7 motive de a apela la Shelase după naștere
Nașterea unui copil este unul dintre cele mai importante momente din viața fiecărei femei. Desigur, copilul merită toată atenția și grija părinților, nu uitați însă că o atenție specială este necesară și sănătății mamelor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Elena Parpauț
Ginecolog, obstetrician-ginecolog, la American Medical Center

Recuperarea după nașterea copilului, la fiecare femeie durează diferit, iar acest lucru este legat de mai multe lucruri, cum ar fi, modul în care a avut loc nașterea, dacă au existat complicații și rupturi ale perineuluim ș.a. 

Cu ce consecințe negative se confruntă femeile după nașterea naturală?

Cel mai des, femeile se confruntă cu următoarele simptome:

  • Expansiune vaginală;
  • Lipsa dorinței sexuale;
  • Vaginul uscat din cauza lubrifierii naturale insuficiente;
  • Incontinenta urinară.

Aceste simptome pentru majoritatea femeilor provoacă nu numai disconfort fizic, ci și psihologic.  Chiar și după ce devine mamă, femeia își dorește să rămână la fel de dorită și să aibă parte de relații amoroase cu bărbatul său. Din cauza consecințelor neplăcute care au loc în urma nașterii pe cale naturală, multe mame tinere încep să se îndoiască de feminitatea lor, relațiile amoroase devin încordate, iar viața sexuală se schimbă într-o direcție negativă.

 

Povestiți-ne despre metodele de recuperare intimă după naștere.

Multe femei au auzit despre recuperarea de după naștere, și majoritata dintre ele, recurg la exercițiile speciale pentru întărirea mușchilor intimi - exercițiile lui Kegel. Într-adevăr, aceaste exerciții prezintă o modalitate bună de a restabili tonusul muscular, dar necesită o perioadă lungă de timp, iar rezultatul nu se observă atât de repede cum își doresc femeile. 

Metodele de recuperare chirurgicală sunt extrem de rare, în medie doar 1% dintre femeile care au născut natural, optează pentru acestea. În zilele noastre, una dintre cele mai eficiente, rapide și  sigure metode de recuperare intimă este terapia cu laser SHELASE. Aceasta este o soluție revoluționară, ale cărei avantaje au fost apreciate de femeile din întreaga lume, iar acum această tehnologie este disponibilă și în Moldova, exclusiv la American Medical Center. 

Cum lucrează SHELASE?

SHELASE – este o procedură de întinerire intimă și refacere a circulației sângelui la nivel celular. Impulsurile laser sunt orientate clar către zona deteriorată și nu afectează țesutul din apropiere. Laserul acționează asupra stratului de colagen al membranei mucoase și stimulează producția sporită de colagen natural, îmbunătățește circulația sângelui, crescând astfel tonusul vaginal și țesutul se regenerează.

Anume colagenul este responsabil pentru elasticitatea, lubrifierea intimă și tonul țesutului. Procedura SHELASE este absolut sigură pentru corpul feminin și nu provoacă reacții adverse.

 

Ce efect urmează după această procedură?

Efectul procedurii de recuperare a laserului SHELASE este următorul:

  • Restabilirea nivelului necesar de lubrifiere intimă și a vaginului Ph.
  • Creșterea tonusului vaginal și a mușchilor intimi.
  •  Stoparea incontinenței urinare.
  • Creșterea apetitului sexual, orgasme regulate, calitatea vieții sexuale îmbunătățită.
  • Senzație de îngustare a vaginului.

La American Medical Center, procedura este realizată doar de ginecologii care au trecut certificarea internațională în domeniul tehnologiilor laser SHELASE. Înainte de procedură, trebuie consultat medicul ginecolog care va efectua o examinare și va prescrie analizele necesare, pentru a afla dacă starea generală a organismului permite utilizarea acestor proceduri. 

Procedura de recuperare intimă cu laser este indicată nu numai pentru femeile care au născut pe cale naturală, ci și în timpul premenopauzei și menopauzei. De asemenea, orice femeie care observă semne de scădere a apetitului sexual poate recurge la această procedură.

Procedura SHELASE nu este o intervenție chirurgicală, este sigură pentru sănătate și nu necesită o anumită perioadă de recuperare. Imediat după procedură, femeiele pot reveni la modul obișnuit de viață și după doar câteva zile la o viață sexuală activă.

 

 

Citiți continuarea articolului în numărul din luna noiembrie al revistei AQUARELLE



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.48864698410034