Septembrie 06, 2021
6 poziții sexuale nerecomandate începătorilor
Cei mai mulți tineri își doresc să experimenteze cât mai mult din punct de vedere sexual. Însă nu întotdeauna trebuie să încerce lucruri complicate, cum ar fi poziții sexuale nerecomandate începătorilor, deoarece acestea pot provoca disconfort în loc de plăcere și pot duce chiar la accidentări foarte grave. De aceea este bine ca cei aflați la debutul în viața sexuală să știe că sunt anumite poziţii sexuale nerecomandate pentru ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Indrani
Este una dintre acele poziții sexuale nerecomandate începătorilor, deoarece nu este ușor de pus în practică. Trebuie să fiți conștienți și să țineți cont de faptul că la începutul vieții sexuale e bine să nu vă complicați și să vă hazardați să faceți lucruri care vă depășesc. În momentul în care mai acumulați experiență, atunci da, merită să vă bucurați și de poziții mai complicate.

Janukurpara
Într-adevăr este una dintre cele mai sexy ipostaze de făcut dragoste, însă este și una dintre acele poziții sexuale nerecomandate începătorilor. Când sunteți la începutul vieții sexuale, trebuie să vă bucurați și să profitați de fiecare moment de tandrețe și să nu vă complicați cu tot felul de poziții dificile.

Mausala
Putem spune că este una dintre acele poziții sexuale nerecomandate începătorilor, deoarece penetrarea este adâncă și poate crea disconfort partenerei. În mod normal această ipostază este foarte excitantă pentru cei care au acumulat experiență, fiindcă le oferă exact priveliștea de care au nevoie pentru o partidă de sex explozivă.

Manthana
Ca să pui în practică această postură ai nevoie de ceva antrenament și din acest motiv este una dintre acele poziții sexuale nerecomandate începătorilor. În al doilea rând, ai nevoie de o condiție fizică bună pentru a rezista în această ipostază.

Avalambitaka
O poziție de sex în picioare este destul de complicată mai ales pentru cineva care se află la începutul vieții sexuale. În plus, chiar și încercarea de a face sex astfel fără prea multă experiență poate crea disconfort în timpul actului sexual.

Sammilana
Această ipostază este destul de dificilă, deoarece bărbatul trebuie să susțină toată greutatea femeii și din acest motiv este una dintre acele poziții sexuale nerecomandate începătorilor. Însă, în momentul în care veți acumula mai multă experiență cu siguranță vă va reuși și această poziție.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87793397903442