August 03, 2021
5 cele mai hot rochii de party pentru vara asta
Petrecerile de vară sunt în toi, de aceea să investești într-o rochie nu e niciun păcat. Tendințele acestui sezon ne permit să purtăm același model la nuntă, în vacanță la mare sau în timpul unei ieșiri în oraș. Iată cinci modele pe care să le ai în minte atunci când iei drumul către magazine.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

MINI-CĂMAȘĂ

Varianta chemisier albă sau colorată se transformă dintr-o ținută de zi, într-o apariție spectaculoasă cu ajutorul unor sandale cu toc prețioase și a unei poșete elegante din paiete. 

ROCHIA PETRECUTĂ

Acest model romantic flatează orice tip de siluetă subțiind optic talia și oferind un aspect tip clepsidră. Poart-o cu cercei mari, sandale romane plate și un plic ton sur ton cu rochia.

ROCHIA LUNGĂ ÎNFLORATĂ

Răcoros și glamour, acest model este perfect pentru cele care iubesc să danseze până în zori, dar să iși păstreze aspectul de divă pe tot parcursul petrecerii. Lungimea până în pământ îți permite să porți încâlțăminte comodă. Stilizează-o cu flats și o micro-geantă tip săculeț. 

ROCHIA DE TIP CAMISOLĂ

La granița dintre lenjerie și pret-a-porter, așa numita „slip dress” este o piesă perfectă la orice lungime atâta timp cât urmează cu lejeritate linia corpului și nu este transparentă.

ROCHIA SCURTĂ DE TIP COCKTAIL

Se diferențiză de toate propunerile noastre de mai sus prin faptul că este potrivită doar pentru ocazii speciale și este must-have în orice garderobă. O recunoști după croiala structurată, materialul prețios (tafta, catifea, dantelă, paiete) și aerul regal pe care ți-l conferă.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79490280151367