August 15, 2024
10 ani de la moartea lui Robin Williams

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Zak Williams, fiul regretatului actor Robin Williams, comemorează zece ani de la dispariția părintelui sau, care s-a sinucis pe 11 august 2014, la reședința sa din California.

Zak Williams, în vârstă de 41 de ani, a postat un mesaj emoționant pe Instagram la cei 10 ani scurși de la dispariția tragică a tatălui său. ”Tată, mi-e greu să cred că au trecut zece ani. Azi, îmi vine în minte dragostea imensă pe care ne-ai arătat-o – nouă, familiei tale, prietenilor tăi și tuturor celor pe care i-ai cunoscut. Continui să mă inspiri în fiecare zi în a crea o lume mai bună și mai iubitoare pentru familia mea. Te voi iubi mereu”, transmite alistmagazine.ro

 

Luna trecută, pe 21 iulie, Robin Williams ar fi împlinit 73 de ani și atunci fiul său a comemorat ”speranța și bucuria pe care tatăl sau le-a adus lumii întregi.”

”Nu e săptămână în care să nu apară cineva care să-mi povestească despre cât i-ai ajutat în perioade grele. Sunt recunoscător că sunt fiul tău”, a mai scris atunci Zak, care, la fel ca și tatăl sau, este actor.

robin williams 

Robin Williams a fost unul dintre cei mai apreciați actori de comedie ai tuturor timpurilor dar, în ciuda veseliei pe care o radia, acesta s-a confruntat cu grave probleme de sănătate. Inițial diagnosticat eronat cu boala Parkinson, s-a dovedit ulterior, la autopsie, că Williams suferea de de demență Lewy, o boală incurabilă a creierului, care afectează atât funcțiile cognitive cât și pe cele motorii.

Robin Williams a fost găsit decedat la reședința sa din Paradise Cay, California, pe 11 august 2014. Potrivit autopsiei, se pare că moartea lui Williams a fost sinucidere prin asfixiere, în urma spânzurării. Analizele nu au relevat consumul de alcool sau de droguri. Potrivit raporturilor ulterioare, s-a dovedit că actorul suferea de anxietate și de depresie.

robin williams 

Robin Williams, considerat unul dintre cei mai mari comedianți ai tuturor timpurilor, a avut o carieră artistică impresionantă și a câștigat un premiu Oscar, două Primetime Emmy Awards, șase Globuri de Aur, cinci Grammy și două Screen Actors Guild Awards, iar în 2005 a primit premiul Cecil B. DeMille.

Printre cele mai apreciate filme în care a jucat se numără Mrs. Doubtfire, Good Will Hunting, Dead Poets Society, The Fisher King, Good Morning, Vietnam, Jack, Jumanji etc.

Acesta a avut trei copii- Zak, Zelda și Cody.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77144956588745