Septembrie 23, 2024
Trei sportivi din Republica Moldova au obținut aurul la un turneu internațional de lupte

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Trei sportivi din Republica Moldova au obținut aurul la un turneu internațional de lupte, care s-a desfășurat în România. Alți patru sportivi din țara noastră au obținut argintul. La competiție, care a avut loc la București, au participat luptători din 19 țări, scrie newsmaker.md

Pe 22 septembrie, Centrul sportiv de pregătire a Loturilor Naționale a anunțat că luptătorii de stil liber Pavel Graur (65 kg), Eugen Mihalcean (86 kg) și Ion Demian (92 kg) au devenit campioni ai Turneului Internațional de lupte „Ion Cornianu&Ladislau Simon” din România.

Complexul sportiv din Chișinău a menționat că alți trei reprezentanți ai Centrului au ocupat locul II. „Sergiu Lupașco (65 kg), Constantin Chirilov (70 kg) și Radu Lefter (97 kg) și-au trecut în palmares titlul de vicecampioni ai turneului găzduit de București”, au comunicat reprezentanții Centrului sportiv.

Reprezentanții Liceului Republican cu Profil Sportiv din Chișinău au anunțat că și luptătorul de stil greco-roman Vasile Zabica (72 kg) a devenit vicecampion al turneului internațional care a avut loc în România.

Turneul a avut loc la București și a fost rezervat sportivilor cu vârsta sub 23 de ani. Federația Română de Lupte a raportat că la turneu au participat luptători din 19 țări.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0549621582031