Ianuarie 25, 2023
Trei lucruri pe care le face Shakira pentru a se menține în formă la aproape 46 de ani
Cum se menține în formă Shakira la aproape 46 de ani. Diva din Columbia arată impecabil, iar secretul ei constă într-o rutină de la care nu se abate. Din programul fostei iubite a lui Pique nu lipsesc trei exerciții prețioase.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Șoldurile ei nu mint, după cum ne spunea în celebra melodie Hips Don't Lie. Shakira e într-o formă de zile mari, menținută cu exerciții fizice făcute regulat. Antrenoarea ei personală a dezvăluit ce program are cântăreața la sală.

Anna Kaiser, fondatoarea și directoarea Anna Kaiser Studios, colaborează cu starul pop columbian încă de pe vremea când aceasta a filmat videoclipul She Wolf, în urmă cu un deceniu, scrie clickpentrufemei.

Shakira Then and Now: See the Singer's Transformation Over the Years

Cântăreața din Columbia nu ratează nicio ședință de fitness, care combină exercițiile cardio, dansul și mișcările care tonifică musculatura și o întăresc.

Kaiser a dezvăluit, într-un interviu oferit revistei Shape, secretele trupului superb al Shakirei. „E ca o tocilară și adoră să învețe tot ce se poate care să aibă vreo legătură cu știința”, susține Anna

Shakira's Exercise Routine | POPSUGAR Fitness

Shakira devine flămând în timp ce face exerciții

„Îi place antrenamentul general, dar știe că nu poate să sară nici exercițiile cardio”, a declarat antrenoarea ei personală, care a ținut să adauge efectul pe care toate acele exerciții abdominale îl au asupra clientei sale. „Îi fac foame!”, spune experta, fără ezitare.

„Nu mai cunosc pe nimeni altcineva, căruia să i se facă foame în timp ce face exerciții abdominale!”, a recunoscut aceasta.

Anna adaugă că mișcările includ întregul trup, nu numai zona abdominală, pentru simplul motiv că „trupul nostru funcționează ca un tot unitar, nu ca o combinație de părți distincte”.

Antrenoarea a postat câteva filmulețe în care face câteva dintre exercițiile Shakirei pe pagina sa de Instagram, urmărită de 275.000 de oameni. Antrenamentul presupune un covoraș de yoga, o minge de Pilates, un set de greutăți ușoare și altul de greutăți medii și un prosop. Hai să vedem exact ce trebuie să faci pentru a te menține ca Shakira.

Shakira Fitness Inspiration | POPSUGAR Latina

Cele 3 exerciții pe care la face Shakira pentru a rămâne în formă

Primul exercițiu presupune să stai în picioare, cu șoldurile depărtate, în timp ce ții greutățile medii în fiecare mână. Stai în picioare pe covoraș și te apleci într-o parte până aproape de genunchi și apoi în alta, având greutățile în mână. Faci 20 de astfel de aplecări. 

Pentru al doilea exercițiu trebuie să stai tot în picioare, cu picioarele ușor depărtate și greutățile ușoare în mâini. Ridici brațele deasupra capului, apoi cobori brațele în timp ce-ți rotești mijlocul pe lateral și ridici genunchiul între cele două brațe. Pe măsură ce cobori genunchiul, ridici ambele brațe deasupra capului din nou și reîncepi exercițiul pe care-l faci timp de un minut.

În al treielea exercițiu vei sta pe partea dreaptă pe mingea de Pilates, pe cotul drept. Picioarele și șoldurile sunt îndreptate spre colțul covorașului. Ridici brațul stâng pe măsură ce îți ridici și ambele picioare. Acest exercițiu este un fel de abdomene, dar pe lateral. Te apleci pe lateral, duci brațul spre picioare în timp ce ridici picioarele spre braț, într-o încordare care-și va tonifia superb întregul abdomen, conform clickpentrufemei.ro.

Sursaconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70141935348511