Septembrie 12, 2022
Vlad Sliusarenco - moldoveanul care a făcut furori pe scena iUmor. A fost revelația serii
Vlad Sliusarenco a venit pregătit în prima ediție a sezonului 13 iUmor cu un număr de stand-up care i-a cucerit pe jurați, cel puțin pe 3 dintre ei. Iată motivul pentru care Cheloo i-a dat „Nu”!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vlad Sliusarenco este din Chișinău și are 31 de ani. A renunțat la orice alt job și acum face doar stand-up. Tânărul a dezvăluit că are 2 copii, axându-și numărul pe viața de părinte. A crezut că va avea emoții, însă jurații au fost de părere că a cucerit scena.

Vlad Sliusarenco, stand-up despre viața de părinte pe scena iUmor, sezonul 13

„Eu sunt Vlad, din Republica Moldova. (..) Eu nu țin minte ce-am făcut ieri. Dacă mă întrebi când am terminat liceul…Am noroc că m-am născut în 90, că e cu 0 la urmă și e ușor să adun cumva”, a început el număruș.

„Am doi copii. Haideți să vă spun cum s-a întâmplat. Eram cu nevasta și primul copil dormea. Noi ne uitam unul la altul, eram obosiți, nedormiți. Ea mi-a zis că nu știe ce să facă, că e greu. Și eu am zis: hai să mai facem unul să vedem cât de ușor a fost cu unul”, a continuat el.

Concurentul a continuat în același stil. „Nu mă deranjează copiii, că sunt ai mei, în principiu. Mă deranjează atitudinea oamenilor față de mine, că s-a schimbat. Înainte era: hei, Vlad, mai rămânem, mai bem o bere. Acum se uită toți la mine: hei, Vlad, dar unde să te duci tu? Ai doi copii. Asta soția îmi spune”, a adăugat Vlad Sliusarenco.

„Noi citim cărți de parenting. Cărțile astea, scrise de oameni care nu au copii. Vă spun un secret: oamenii care au copii, nu scriu cărți, că nu au când”, a mai spus el.

„Nu îmi plac oamenii care mă învață cum să îmi cresc copiii. Eram cu fetița mea la plimbare, la un spațiu de joacă și am văzut o situație care m-a marcat. Era o fetiță care își turna nisip în cap, și tatăl ei stătea pe telefon. Și m-a afectat foarte tare. Zic: chiar așa am ajuns… Social media ne-a furat viața. Zic: trebuie să scriu pe Facebook despre asta”, a fost un moment care a stârnit hohote de râs.

Jurizare Vlad Sliusarenco la iUmor sezonul 13

Concurentul i-a cucerit pe 3 dintre cei.4 jurați, Cheloo rămânând ușor sceptic. „A fost revelația serii, pentru el am venit în juriu, pentru genul ăsta de umor”, a zis radu Petreanu, juratul surpriză al acestei ediții.

„Este un profesionist”, a zis și Mihai Bendeac. „Ne-a plăcut mult. Mi se pare că ești primul concurent foarte bun în acest sezon”, a zis și Delia.

„Foarte mișto. Tu te identifici cu ceea ce spui”, a mai spus Radu Pietreanu.

„Un concurent bunicel. Un număr corect, dar departe de a fi amuzant”, a ținut să completeze Cheloo, în stilul său caracteristic.

„Dintre stand-up-erii români, mulți vor fi în pericol, deși sunt celebri, dacă el se mută în România, Foarte bun”, a adăugat Radu Pietreanu la testimoniale, contrar opiniei lui Cheloo.

Vlad Sliusarenco a primit 3 voturi pozitive și un singur „Nu” din partea lui Cheloo, care s-a ținut ferm pe poziții.

Sursa - a1.ro



citeste și
SQL exec time = 0.54137587547302