Martie 15, 2024
Violeta, îndrăgostită la 16 ani. Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică a făcut publice primele imagini cu iubitul ei
Violeta, fiica Andreei Marin în vârstă de 16 ani, este o adolescentă superbă, inteligentă, ea făcându-se remarcată pentru rezultatele uimitoare pe care le-a avut de-a lungul timpului, iar acum a venit momentul să-și facă și primul iubit.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Recent, fiica Andreei Marin È™i a lui Ștefan Bănică a făcut public un videoclip pe Insta Story,  în care apare alături de un adolescent. Cei doi privesc într-o oglindă, după care tânărul o ia în braÈ›e È™i o sărută. 

 

 

„Te iubesc, George!”, a mai scris ea în dreptul imaginilor inedite, care au făcut, fără doar È™i poate, deliciul urmăritorilor, scrie peroz.ro

Ce spunea Andreea Marin despre momentul în care fiica ei îÈ™i va face primul iubit

În urmă cu două luni, Andreea Marin vorbea despre momentul în care fiica ei îÈ™i va face primul iubit, ea declarându-se pregătită pentru acest moment, fiind o etapă firească în viaÈ›a oricărei fete.

„Are 16 ani È™i e normal la această vârstă să îi placă cineva, sunt deschisă. Cu precauÈ›ii, însă, aÈ™a cum gândeÈ™te probabil orice părinte conÈ™tient È™i responsabil în aceste vremuri tulburi. Îmi place să o văd fericită È™i în siguranță”, spunea vedeta, pentru Fanatik.ro.

În acelaÈ™i timp, Andreea Marin declara că are grijă să-i ofere fiicei sale libertatea de care are nevoie pentru a se dezvolta È™i de a lua propriile decizii.

„Aceste lucruri È›in de normalitate. Un adolescent trebuie să aibă È™i acel zbor spre lucruri făcute de unul singur, de a-È™i căpăta încrederea în sine, È™i uÈ™or, uÈ™or, o independență de a se descurca pe picioarele sale. Dar, bineînÈ›eles, atunci când este nevoie, cu supervizarea părintelui.

Violeta e o tânără care acum are aceeaÈ™i înălÈ›ime ca È™i mine, care mai are multe de învățat, e ca un burete care caută să absoarbă volumul mare de informaÈ›ii, dar È™i perseverentă, în acelaÈ™i timp. Și-mi seamănă…Face È™i un item de jurnalism, dar gândurile sale sunt la Drept”, mai spunea Andreea Marin.

Fiica Andreei Marin face voluntariat într-un centru de reabilitare pentru tineri 

andreea marin si fiica ei 

Violeta a primit o recunoaÈ™tere oficială pentru implicarea ei socială. Aceasta este voluntar într-un centru de reabilitare pentru tineri.

Adolescenta, care împlineÈ™te 16 ani în luna decembrie, demonstrează că are preocupări alese È™i un drum pe care deja l-a ochit bine, pentru o viitoare carieră. DeÈ™i iubeÈ™te domeniul artistic, îÈ™i doreÈ™te să dea la Drept, aÈ™a că È™i activitățile ei din afara È™colii sunt îndreptate preponderent în aceeaÈ™i direcÈ›ie.

"Fac voluntariat într-un centru de reabilitate pentru adolescenÈ›i. E o pasiunea de a mea È™i, sincer, mă bucur să văd atâÈ›ia oameni care se adună pentru o cauză atât de nobilă. Mama mi-a arătat centrul È™i am început să merg în fiecare săptămână. La început mi s-a părut un chin. După, am realizat că nu-mi dădeam interesul, nu vorbeam cu oamenii de acolo. În momentul în care mi s-au deschis È™i le-am aflat poveÈ™tile, mi s-a schimbat viaÈ›a. Am început să merg duminica la biserică. E extraordinar ce poate face credinÈ›a în viaÈ›a unui om. Mi-a dat speranță, mi-a luat frica de a încerca lucruri noi, mi-a dat abilitatea de a fi cea mai bună variantă a mea È™i mă bucur atât de tare că am descoperit această parte", povestea Violeta, în primăvara acestui an.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.93035483360291