Mai 11, 2018
(VIDEO) Moldova s-a calificat în finala concursului EUROVISION 2018!
Aseară, 10 mai, a avut loc cea de-a doua semifinală a concursului de muzică Eurovision 2018.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Țara noastră, care a fost reprezentată la concursul Eurovision 2018 de către trupa DoReDos, a trecut în finala concursului. Băieții au evoluat cu numărul 7, și se pară că el le-a adus noroc. Pe scena de la Lisabona, trupa DoReDos a făcut furori, publicul a fost încântat, iar membrii formației s-au prezentat la cel mai înalt nivel. Ei au purtat costume care au reprezentat tricolorul - albastru, galben și roșu, au dansat și s-au distrat din plin, iar întreaga Europă, le-a apreciat prestația! 

 

Mai puțin noroc au avut, însă, reprezentanții din România, care nu au intrat în Marea Finală a concursului Eurovision. La fel s-a întâmplat și cu reprezentanții din Rusia, care nu au acumulat punctaj suficient pentru a se califica în finalul concursului Eurovision 2018. 

 

În finală au trecut 10 țări, dintre care: Serbia, Moldova, Ucraina, Ungaria, Suedia, Australia, Norvegia, Danemarca, Slovenia, Olanda.

Amintim că, marea finală a Eurovisionului 2018, se va desfășura mâine, 12 mai, la Lisabona, Portugalia, începând cu ora 22:00. 

 

 



citeste și
SQL exec time = 0.79636883735657