August 04, 2023
Viața de lux a gemenilor cuplului Amal și George Clooney. Copiii trăiesc regește, în lux, în Italia
Ella și Alexander, gemenii soților Clooney duc o viață de huzur în Italia, la vila de peste 100 milioane de dolari din apropierea Lacului Como.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actorul celebru din The Ocean's 8 și soția sa avocată au devenit părinți de gemeni în 2017.

Pe George Clooney îl știe o lume întreagă. Este celebru pentru rolurile sale emblematice, pentru carisma sa inconfundabilă, pentru prietenia inedită pe care o are cu Julia Roberts și Brad Pitt și nu în ultimul rând pentru iubirea nețărmurită pentru Italia și mai ales pentru regiunea Lacului Como, scrie okmagazine.ro

Starul a devenit proprietar în zonă de peste 20 de ani, iar recent, în 2002, a achiziționat Villa Oleandra, un domeniu emblematic în zonă. Regiunea italiană cu ștaif a devenit rapid și  preferata gemenilor Ella și Alexander, care au împlinit recent 6 ani.

Villa Oleandra, casa de lângă Lacul Como a familiei Clooney

Casa italiană a familiei Clooney datează din secolul al XVIII-lea și este situată în Laglio. George a achiziționat-o inițial pentru aproximativ 12 milioane de dolari, deși acum se pare că valorează 100 de milioane de dolari.

Villa Oleandra, casa de lângă Lacul Como a familiei Clooney

Casa include 25 de camere uriașe, plus o piscină, un garaj mare, teren de tenis, sală de sport completă, un salon pentru pizza și o mulțime detalii ornamentale cu specific italian.

Villa Oleandra, casa de lângă Lacul Como a familiei Clooney

„Ceea ce mi-a schimbat viața într-un mod foarte plăcut și neașteptat a fost cumpărarea vilei din Laglio”, a spus tatăl a doi copii în 2010, în timpul unei conferințe de presă de promovare a thriller-ului său The American.

Vila este situată la o aruncătură de băț de Lacul Como.

George Clooney a mărturisit că inițial se gândea la Villa Oleandra ca la o destinație de vacanță, însă Italia s-a impus rapid în viețile lor și au ajuns să-și petreacă nebănuit de mult timp aici. Inclusiv gemenii cuplului se simt minunat trăind regește în regiunea Lacului Como.

Villa Oleandra, casa de lângă Lacul Como a familiei Clooney

Câteva săptămâni s-au transformat în câțiva ani, iar astăzi, deși George și Amal au mai multe reședințe internaționale, inclusiv un alt conac spectaculos în Anglia, își cresc în mare parte copiii în Italia, scrie revista ”Hello!”.

De Italia îi mai leagă un lucru foarte important: Amal și George Clooney s-au căsătorit la Veneția, în 2014.

Cel ce era supranumit ”burlacul absolut” a făcut marele pas chiar în țara care l-a cucerit iremediabil.

Acum, copiii nu numai că își iubesc stilul de viață italian, dar la doar șase ani devin adevărați localnici, deși tatăl lor admite că relocarea nu este întotdeauna un beneficiu nici pentru el, nici pentru Amal.

În 2020, în timpul unei apariții la Jimmy Kimmel Live! George i-a mărturisit gazdei: „Nu suntem siguri că am procedat bine, copiii noștri vorbesc acum fluent italiana.”

”Ne-au luat-o înainte și ne dau de lucru. La trei ani, vorbesc italiana, iar eu și Amal nu”, a spus, amuzat, George Clooney.

Apoi a glumit: ”Le voi spune să-și facă în camere curat, iar ei vor replica: „Eh, papa stronzo”, adică sunt un nemernic”, spunea George Clooney în stilul său amuzant.

Cert este că tot în Italia și-a cunoscut și soția, când o prietenă comună a adus-o la casa actorului din Peninsulă. Adevărul este: Cine poate rezista farmecului Italiei?



citeste și
SQL exec time = 1.3910958766937