Martie 06, 2018
(POZE) Vezi cum arată Madonna îmbrăcată în costum de polițistă obraznică, la 59 de ani!
Interpreta în vârstă de 59 de ani nu încetează să ne uimească. De data aceasta, Madonna a postat poze în care apare îmbrăcată pervers, în costum de latex.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nici nu știm ce este mai șocant, faptul că Madonna s-a îmbrăcat în costum de polițistă la aproape 60 de ani, sau faptul că a purtat un sutien prevăzător, care a lăsat-o fără secrete, sau însăși faptul că a apărut alături de Kim Kardashian?

 

 

A post shared by Madonna (@madonna) on

 

După ceremonia premiilor Oscar, care a avut loc la data de 4 martie 2018, interpreta americană, a organizat o mega petrecere, unde ai fost invitați celebrități din domeniul cinematografiei. După eveniment, la care oaspeții s-au distrat de minune până-n zori, Madonna a postat pe pagina sa de Instagram câteva poze, în care apare îmbrăcată sumar, și anume, în costum mega sexy, de polițistă obraznică. Madonna apare în poze îmbrăcată în costum din latex, cu chipiu de polițistă, în sutien prevăzător, care-i scot la vedere chiar și ceea ce nu ar fi trebuit. Artista nu se sfiește să-și arate formele nici la 59 de ani. 

 

 

A post shared by Madonna (@madonna) on

 

 

A post shared by Madonna (@madonna) on

 

 

A post shared by Madonna (@madonna) on

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.2063527107239