Septembrie 11, 2018
Vezi cum arăta interpreta Alina Eremia în prima zi de școală!
Interpreta din România, Alina Eremia, și-a bucurat fanii postând pe pagina sa de Instagram o poză rară, din anii de școală.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ne-am obișnuit deja să o vedem pe Alina Eremia cu părul blond, poate de aceea, văzând poza pe care a încărcat-o vedeta pe rețelele de socializare, nu ne vine să credem că această micuță și drăguță fetiță, ar putea fi Alina Eremia. Această stare de șoc apare datorită faptului că-n poză vedem o fetiță de vreo șapte ani, cu cosițele lungi și întunecate la culoare. Poate doar zâmbetul de neschimbat poate s-o trădeze pe Alina, în rest, nu ne-am fi putut gândi că această fetiță ar fi chiar ea. 

Îmbrăcată-n uniformă școlară de culoarea albastră, în pantofiori albi, și cu-n buchet de flori în mâini, Alina arată extrem de entuziasmată. La această postare, interpreta de peste Prut a scris:

"Ce încântată și emoționată eram în prima zi de școală. Mersi mama pentru poză"

 

 

 Amintim că, Alina Eremia a fost membra trupei Lala Band din România. Cariera și-a început-o la vârsta de 15 ani, la Disney Chanel din România, dublând desene animate celebre. În 2011 a început filmările în prima telenovelă muzicală din România. Cariera solo și-a început-o în anul 2013, lansând piesa "Tu ești vara mea".

 

 



citeste și
SQL exec time = 0.52292990684509