Ianuarie 18, 2018
Vezi cum a felicitat-o Barack Obama pe soția sa Michelle, de ziua ei
Fosta primă-doamnă a Statelor Unite ale Americii, a împlinit 54 de ani. Cu acest prilej, Barack Obama a felicitat-o, scriind un mesaj emoționant pe pagina sa de Instagram.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Celebrul cuplu este considerat un etalon al dragostei, în întreaga lume. Toți cei ce au citit mesajul emoționant postat de fostul lider al Casei Albe din SUA, au rămas plăcut frapați. Barack Obama a scris:

 ”Nu ești doar soția și mama copiilor mei, ești cel mai bun prieten al meu. Îți iubesc puterea, grația și determinarea. Te iubesc mai mult cu fiecare zi care trece”.

 

Imagini pentru barack obama and michelle love

 

La acest mesaj, fosta primă-doamnă a Statelor Unite ale Americii, a răspuns:

 „Mulțumesc, Barack pentru frumoasele flori care mă așteaptă la birou în această dimineață. Tu ești cel mai bun prieten al meu, cel mai mare fan, iar primirea de mesaje și flori de la tine nu se vor demoda niciodată”.

 

Imagini pentru barack obama and michelle love

 

Amintim că, celebru cuplu, Barack și Michelle Obama a împlinit în această toamnă 25 de ani de când sunt soț și soție, și de atunci au împreună o familie fericită. Sunt împreună un sfert de secol, și încă nu s-au plictisit unul de celălalt, pentru că relația lor este bazată pe sentimente sincere, încredere, și prietenie. 

 



citeste și
SQL exec time = 1.1966879367828