Iunie 04, 2018
Vezi ce ținute au purtat vedetele la petrecerea Chanel!
Recent a avut loc o mega petrecere organizată de către casa de modă Chanel, în Malibu. La acest eveniment au fost prezente multe celebrități precum Jennifer Aniston, Cindy Crawford, Courteney Cox, Priyanka Chopra și multe altele.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La petrecerea care a avut loc la data de 1 iunie, la Malibu, au fost prezente vedete de talie internațională. Dress-code-ul evenimentului au fost culorile alb și negru, majoritatea vedetelor optând pentru salopete sau costume.

Jennifer Aniston a purtat un costum foarte stilat de culoarea neagră, cu pantofi stiletto de aceeași culoare. Se pare că de când a divorțat, vedeta arată din ce în ce mai bine. Jennifer a slăbit și, deși are 49 de ani, arată superb. 

 

 

O altă vedetă îmbrăcată într-o ținută adorabilă a fost colega de platou a lui Jennifer Aniston, din serialul televizat "Friends", Courteney Cox. Vedeta a ales să poarte pantaloni negri din atlas și cămașă albă. Stilat, solemn și foarte atrăgător. 

 

 

Tot pentru un costum a optat și supermodelul Cindy Crawford. Vedeta în vârstă de 52 de ani a purtat un costum de culoarea albă și sandalete cu botul deschis de culoarea nude. Vedeta a arătat foarte organic și impecabil.

 

Actrița de la Bollywood, Priyanka Chopra a fost și ea prezentă la eveniment. Celebritatea a purtat o salopetă de culoarea bej, pantofi de culoarea sur deschis și o poșetă transparentă. Vedeta a arătat superb. 

 



citeste și
SQL exec time = 1.150486946106