Iulie 21, 2022
Vârsta, doar un număr! Thalia, ca o puștoaică la aproape 51 de ani, în pantaloni ultra mulați
Thalia, celebra artistă și cântăreață mexicană, va împlinit 51 de ani la sfârșitul lunii august, însă fiecare apariție a acesteia dovedește că în ciuda vârstei, ea își păstrează silueta de puștoaică, uimind astfel o lume întreagă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mereu activă pe rețelele sociale, acolo unde a adunat milioane de oameni din toate colțurile lumii, Thalia nu ratează ocazia de a face publice crâmpeie din viața ei, indiferent că vorbim de cea personală ori de activitatea profesională.

În vârstă de aproape 51 de ani, artista a intrat zilele trecute în studio și a profitat de această ocazie pentru a se fotografia printre instrumentele muzicale. Evident, imaginile inedite au ajuns pe rețelele sociale, stârnind admirația prietenilor virtuali.

În imaginile respective, Thalia apare îmbrăcată în niște pantaloni mulați, ce impresionează prin imprimeul nonconformist, iar în partea de sus, ea a ales să poarte un top cu bretele subțiri, punând accent pe decolteu.

VEZI VIDEO AICI

Totodată, fanii n-au putut să nu observe că aceasta și-a completat ținuta cu niște botine cu tocuri înalte.

”Timp pentru studio, timp pentru distracție.”, a scris ea în dreptul fotografiilor, iar comentariile din partea fanilor n-au întârziat să apară: ”Frumoasă ca întotdeauna!”, ”Ce frumos te-ai îmbrăcat!”, ”Pari atât de tânără!”

Thalia a dezvăluit cum se menține în formă

Celebra actriță de telenovele se numără printre cele mai frumoase femei din lume, are o căsnicie fericită alături de mogulul Tommy Mottola și este mama a doi copii. Însă, Thalia recunoaște că are mare grijă de corpul ei. Aceasta a dezvăluit că lucrează în fiecare zi la un aparat, pe care și l-a montat într-o cameră din casa ei și care o ajută să-și lucreze toate grupele de mușchi.

Cântăreața ține din când în când diete de detoxifiere pentru a elimina toxinele din corp. În fiecare zi, imediat cum se trezește bea un pahar cu lapte degresat, iar mesele ei sunt compuse din 60% legume și doar 40% proteine. În plus, și-a exclus complet din dietă carbohidrații.

Thalia a devenit cunoscută în întreaga lume, după ce a jucat în telenovelele de succes „Sărmana Maria”, „Maria Mercedes” sau „Marimar”. Ea s-a căsătorit cu Tommy, în decembrie 2000, iar de atunci susține că este foarte fericită. Pentru că mogulul este sufletul ei pereche, care o acceptă așa cum e. ”Mă iubește și urâtă, frumoasă, supărată, fericită, bolnavă sau sănătoasă. Mă iubește așa cum sunt”, declara Thalia într-un interviu mai vechi

 

Sursa - peroz.ro



citeste și
SQL exec time = 0.78028535842896