Septembrie 27, 2017
Vladislav Dodon, fiul președintelui țării, a devenit campion la polo pe apă!
Tânărului îi reușește de minune să obțină cele mai importante victorii pe plan sportiv. Vladislav în vârstă de doar 14 ani a obținut de trei ori cel mai important titlu, cel al campionului Republicii Moldova trei ani consecutiv.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Reușitele lui l-au ajutat să obțină succes și peste hotarele țării, astfel că Vladislav Dodon a obținut și titlul de campion al Belarusului. Toate premiile obținute se datorează faptului că Vladislav este un băiat sârguincios și practică acest tip de sport deja de 6 ani. Un merit aparte îi revine tatălui său, Igor Dodon, care l-a îndrumat să opteze pentru antrenamentele mai active în apă.

Vladislav are o atracție mare pentru originalitatea și spiritul de echipă, care se practică în acest joc pe apă. Poziția acestuia este de atacant, cu care de altfel tânărul se isprăvește de minune. El a menționat că pentru a obține succes trebuie să te antrenezi sistematic și să te alimentezi sănătos.

 

Igor Dodon se mândrește cu succesele obținute ale fiului său în urma participării acestuia la competițiile din Republica Moldova, Belarus, jocurile Balcanice dar și la Campionatul Lumii la polo pe apă. Vladislav este încurajat și de către colegii săi de liceu.

 

Pe 6 octombrie, la Şcoala Sportivă Specializată nr. 4 de polo pe apă „Gheorghe Osipov” din Chișinău, se va desfășura prima ediție a Campionatului internațional de polo pe apă „Cupa Președintelui”. Competiția va avea loc sub egida șefului statului, la care vor participa selecționate din 5 state: Kazahstan, România, Belarus, Bulgaria și Republica Moldova. Relatează agora.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2726752758026