Septembrie 20, 2023
Un bărbat s-a căsătorit cu șapte femei în același timp, în Uganda. Două dintre ele sunt surori
Un om de afaceri în vârstă de 43 de ani din Uganda, pe nume Habib Nsikonnene, s-a căsătorit cu șapte femei în același timp.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Două dintre ele sunt surori, scrie The Jerusalem Post, citat de publicația Snob, transmite newsmaker.md.

 Bărbatul nu exclude că, în scurt timp, în viața lui ar putea apărea noi femei.

Pregătirile pentru eveniment au început cu iubitele lui Nsikonnene, care au mer la salonul de înfrumusețare într-o dubă. Invitații au mers la nuntă cu 40 de mașini și 30 de motociclete.

După evenimentele tradiționale, în care cele șapte soții ai lui Habib –  Aishe (două dintre cele șapte soții poartă acest nume), ​​​​Rashida, Fatuma, Shanifa, Mariam și Zaina și-au jurat loialitate unul altuia, mirii a pornit într-o procesiune ceremonială pe o boda-boda (nr. red: bicicletă sau motocicletă pe două roți, folosită drept taxi în Africa).

Nsikonnene s-a născut într-o familie care practică poligamia. Potrivit mirelui, bunicul său avea șase soții, iar tatăl său patru. Bărbatul a spus că își iubește sincer fiecare soție, dar a subliniat că în viitor mai multe femei pot apărea în familia lor.

Poligamia este legală în Uganda și, din această cauză, majoritatea familiilor tind să aibă mulți copii. Conform recensământului din 2014 din Uganda, aproximativ 8,3% din toate femeile cu vârsta de 18 ani și peste sunt căsătorite sau conviețuiesc într-o relație poligamă.



citeste și
SQL exec time = 0.97469449043274