Aprilie 23, 2024
Un bărbat a crezut că Irina Shayk s-a îndrăgostit de el și i-a trimis 112.000 €. cine era în spatele profilului fals

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O instanță din Verona, Italia, are pe rol un proces de înșelăciune aproape ireal, în care victima este un bărbat din localitate. Timp de aproape 10 ani, acesta a trăit o poveste de dragoste cu o femeie „din Grecia”, care nici măcar nu există, căreia i-a trimis în total 112.000 de euro, scrie digi24.ro.

Andrea Scolari a avut timp de 10 ani o relație virtuală cu o femeie care i-a spus că se numește Jackie, este avocată în Grecia și fost model. Femeia și-a creat online un profil fals, folosind fotografia supermodelului Irina Shayk, potrivit Corriere della Sera.

În toată această perioadă, cei doi nu s-au întâlnit niciodată și au păstrat legătura doar online și la telefon, însă lui Andrea nu i s-a părut nimic bizar. Prin urmare, atunci când „iubita” lui a început să-i ceară bani sub pretextul că fiica ei s-a îmbolnăvit n-a stat deloc pe gânduri. Mai mult, i-a dat lui Jackie toți banii lui și chiar s-a împrumutat, ca să o poată ajuta.

În schimb, apropiații lui Andrea Scolari s-au prins că la mijloc era ceva necurat. Au încercat să-l avertizeze, însă acesta nu au vrut să-i asculte.

Când au văzut că situația lui se complică tot mai mult și risca să fie evacuat din casă, colegii bărbatului s-au adresat unei emisiuni tv din Italia, care urmărește astfel de cazuri. Nu a trecut mult timp și Andrea a fost pus în fața adevărului crunt.

Ulterior au fost sesizate autoritățile și s-a aflat că în spatele profilului fals și al escrocheriei se afla fosta lui cumnată, Angelica Biffino, sora soției de care a divorțat în urmă cu mai mulți ani. Aceasta, însă, spune că este complet nevinovată și și-a angajat un avocat care să-i susțină cauza.

Procesul în care Angelica Biffino este acuzată de înșelăciune va începe în câteva zile. În cadrul procedurii au fost citați ca martori și reporterii de la emisiunea care a tratat cazul italianului.

Andrea Scolari îi cere fostei cumnate despăgubiri morale și materiale în sumă totală de 160.000 de euro.



citeste și
SQL exec time = 1.1125507354736