Ianuarie 09, 2023
Umilință totală pentru Georgina! De ce au numit-o arabii servitoare pe iubita lui Cristiano Ronaldo
Georgina Rodriguez a avut parte de o umilință de nedescris la scurt timp după mutarea în Arabia Saudită. Pentru că legea nu permite ca o femeie și un bărbat să locuiască împreună, dacă nu sunt căsătoriți, au găsit un apelativ rușinos pentru iubita lui Cristiano Ronaldo.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Odată ajunși în Arabia Saudită, Cristiano Ronaldo și Georgina au trebuit să se supună regulilor. În felul lor, bineînțeles, căci doar nu era posibil ca starul din lumea fotbalului să locuiască separat de iubita lui.

De ce au numit-o arabii servitoare pe Georgina, în viză

Tocmai pentru că legea din Arabia Saudită nu le permite bărbaților și femeilor să locuiască în aceeași casă, dacă nu sunt căsătoriți, Cristiano Ronaldo și Georgina au avut ceva de furcă. Dar s-a găsit o variantă care să se plieze pe nevoile lor. 

Georgina Rodriguez a fost numită Malek Yamin, adică servitoare, o femeie care se ocupă de curățenia din casă. Toate acestea, pentru ca frumoasa brunetă să poată locui alături de iubitul ei, în aceeași casă.

Despre acest subiect au discutat și doi avocați, sub protecția anonimatului. „Deși legile regatului încă interzic coabitarea fără certificat căsătorie, autoritățile au început recent să închidă ochii și să nu mai acuze pe nimeni. Însă aceste legi sunt folosite totuți atunci când există o problemă sau o infracțiune". / "Astăzi, autoritățile saudite nu mai intervin în această problemă - în cazul străinilor - chiar dacă legea interzice coabitarea fără mariaj”, au spus aceștia.

Georgina Rodriguez continues to watch WC after Cristiano Ronaldo was dropped

În ciuda tuturor lucrurilor speculate în presă și a presiunilor făcute de oamenii din întreaga lume, mai ales prin prisma legilor stricte din Arabia Saudită, Georgina s-a declarat fericită că iubitul ei, Cristiano Ronaldo, a prins un contract extrem de scump.

„Mulțumesc din suflet, Arabia Saudită, pentru o primire extraordinară. Suntem foarte entuziasmați pentru această aventură la Al-Nassr și vrem să le mulțumim tuturor care au făcut-o posibilă. 

Cristiano Ronaldo's partner Georgina Rodriguez speaks in support of  'benched' superstar, here's what she said

Sunt foarte recunoscătoare să-l văd pe Cristiano super entuziasmat și mergând spre un viitor strălucitor. Mereu împreună cu familia noastră frumoasă”, a fost mesajul postat de Georgina Rodriguez pe contul oficial de Instagram, la scurt timp după ce iubitul ei a ajuns în Arabia Saudită. 

World Cup 2022: Cristiano Ronaldo relaxes with Georgina Rodriguez ahead of  Portugal's World Cup last-16 match with Switzerland | Marca

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai scump fotbalist din întreaga lume

După transferul din Arabia Saudită, Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bine plătit fotbalist din lume. „Sunt fericit să fiu aici, este o mare provocare să schimb Europa cu Asia. Știu că grupul este fantastic, am văzut câteva meciuri, sunt aici să ajut echipa, să mă bucur de fotbal, să dau ce e mai bun”, a spus fotbalistul, în momentul în care a fost primit pe stadion. 

„Sunt foarte fericit. Sunt surprins de prezența de la conferință, după meciuri am 2-3 jurnaliști, vă rog, după fiecare meci vă așteptăm pe toți. Cristiano este unul dintre cei mai buni jucători din lume, din istorie. Sunt sigur că pentru prima ligă a Arabiei Saudite, dar și pentru țară e un lucru fantastic că a venit. 

Sursa 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.9610447883606