Aprilie 01, 2024
Tragedie în lumea filmului. Actorul Chance Perdomo a murit la 27 de ani
Actorul Chance Perdomo, cunoscut pentru rolul său din serialul "Gen V", a murit la vârsta de doar 27 de ani. Conform autorităților, acesta s-a stins în urma unui accident de motocicletă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Născut în Los Angeles și crescut în Marea Britanie, acesta a avut parte de aprecierea publicului. Chance Perdomo a devenit celebru odată cu rolul avut în serialul Gen V. Actorul l-a interpretat pe Andrew Anderson, iar succesul său a fost unul fulminant.

Acesta a apărut în seria de supereroi Amazon Prime, care a avut premiera în septembrie. După decesul actorului, producția celui de-al doilea sezon va fi amânată, scrie evz.ro

Perdomo 

Producătorii serialului, șocați de veste

În vârstă de doar 27 de anu, Chance Perdomo era pasionat de motociclete. Producătorii serialului Gen V au transmis condoleanțe familiei, precizând că este dificil să vorbească despre acesta la timpul trecut.

„Nu putem să înțelegem ce s-a întâmplat. Pentru cei care l-am cunoscut și am lucrat cu el, Chance a fost întotdeauna fermecător și zâmbitor, o forță entuziastă a naturii, un actor incredibil de talentat și, mai mult decât orice altceva, o persoană foarte bună și drăguță. Nici măcar să scrii despre el la timpul trecut nu are sens.”, au transmis aceștia.

Chance Perdomo

Fanii lui Chance Perdomo, mesaje de condoleanțe pentru familia acestuia

„Suntem profund întristați. Ce pierdere. Condoleanțe familiei/ Nu pot să cred! Era tânăr și mai avea multe de arătat. / A interpretat excepțional rolul lui Anderson/", au fost doar câteva dintre mesajele fanilor.

Actorul a debutat în scurtmetrajul "Longfield Drive" în 2016. După acest start, Perdomo și-a consolidat cariera prin apariții în serialele "Midsomer Murders" și "Chilling Adventures of Sabrina". În 2020, Perdomo a fost inclus în topul artiștilor care merită urmăriți. În clasamentul respectiv au fost incluse și alte nume cunoscute. Printre acestea s-a numărat rapperul Stormzy, precum și actrița Jodie Turner-Smith.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.90898752212524