Decembrie 11, 2023
„Toți au rămas șocați”. Iakubovici a povestit o situație care a avut loc la Chișinău în 1967, în timpul jocului umoristic KVN
Actorul și prezentatorul TV din Rusia Leonid Iakubovici a povestit o situație care a avut loc la Chișinău, în 1967, în timpul jocului umoristic KVN (TVC).

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 El a spus la emisiunea „Kstati” că a ajuns atunci în Republica Moldova alături de o echipă de studenți din Moscova., scrie newsmaker.md

La emisiunea difuzată pe 9 decembrie curent, Iakubovici a povestit despre cum a fost susținut la Chișinău, când a venit alături de colegii săi, studenți, pentru a concura cu participanți din Republica Moldova.

Când am început în ’67 sau ’68, am venit la Chișinău, 13 oameni din MISI [echipa KVN a institutului de construcții din Moscova]. Sanecika Masliakov a ieșit să anunțe începutul. Pe neașteptate o femeie a spus: „Scuzați-mă, o minută. Oprește totul”. Toți au rămas șocați. Ea a ieșit și a spus: „Moldova este cunoscută pentru ospitalitatea sa. Cumva nu merge bine. Întreaga sală susține Chișinăul. Haideți să facem așa – partea stângă a sălii susține Chișinăul, partea dreaptă cealaltă jumătate – MISI. Jumătatea dreaptă a sălii s-a ridicat și a plecat. După aproximativ 25 de minute, partea dreaptă a sălii a revenit. Fiecare ținea în mână câte două canistre cu vin. Cu ce s-a terminat competiția, nu-mi amintesc. Ei strigau, susțineau și au băut la nesfârșit. Ei ne-au susținut”, a relatat Iakubovici.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.59307742118835