Octombrie 02, 2024
Tot ce trebuie să știi despre "Dosarul P. Diddy". Dezvăluirile întunecate care zguduie industria și schimbă fața muzicii
Sean Diddy Combs, cunoscut și ca P. Diddy sau Puff Diddy, se află în mijlocul unui scandal imens care a dus la arestarea sa sub acuzații grave. În 16 septembrie, Combs a fost reținut în New York. A fost acuzat de abuz sexual, violență, trafic de persoane în scopuri sexuale și de implicare în activități de crimă organizată.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

  • În total, nouă plângeri au fost depuse împotriva artistului, începând din noiembrie 2023. Conform CNN, acuzațiile de agresiune sexuală și abuz contra lui Sean Combs au ieșit la lumină pentru prima dată când fosta sa iubită, Cassie Ventura, a intentat un proces împotriva lui, în noiembrie 2023. Aceasta l-a acuzat de viol și violență fizică. Litigiul a fost soluţionat a doua zi, dar a dus la o examinare intensă a lui Combs. A ieșit la iveală și o filmare din 2016, în care rapperul o lovește cu pumnii și picioarele pe tânără și o târăște pe holurile unui hotel, scrie presa română.
  • În februarie 2024, un producător muzical din Chicago, Rodney „Lil Rod” Jones Jr., a depus o plângere de 105 pagini împotriva lui Combs. L-a acuzat pe acesta și de oamenii cu care el lucra că fac parte dintr-o schemă frauduloasă de crimă organizată. În plângerea lui susține că deține dovezi de cumpărare, consum și distribuire de droguri, de expunere și distribuire de arme de foc neînregistrate, dar și de solicitare de minori și lucrători sexuali. Rodney susține în proces că a fost însărcinat să procure droguri și să solicite lucrători sexuali pentru a „efectua acte sexuale pentru plăcerea domnului Combs”, scrie publicația Vulture.
  • Autoritățile din SUA și-au intensificat ancheta în cazul lui Combs în luna martie, cu percheziții la proprietățile sale din Los Angeles și Miami, scrie Business Standard.
  • Sean Combs a fost acuzat de procurorii federali din Manhattan că şi-a folosit „imperiul” pentru a sprijini un sistem violent de trafic sexual.
  • În 16 septembrie 2024 a fost arestat și așteaptă în închisoare ca procesul său să înceapă.
  • „Timp de decenii, a abuzat, a ameninţat şi a constrâns femei şi alte persoane din anturajul său pentru a-şi satisface dorinţele sexuale, a-şi proteja reputaţia şi a-şi ascunde faptele”, se arată în actul de acuzare.
  • Rapperul susține că este nevinovat. Respinge ferm acuzațiile care includ și trafic de persoane în scopuri sexuale prin forță și constrângere, precum și facilitarea prostituției.
  • Cauțiunea propusă de avocații lui Diddy, de 50 de milioane de dolari, a fost refuzată. „Nu a mers aşa cum am vrut noi”, a deplâns în faţa presei avocatul său, Marc Agnifilo.

Care este legătura dintre P. Diddy și Justin Bieber

Justin Bieber, Sean  

Pe măsură ce cazul evoluează, atenția este îndreptată nu doar asupra lui Combs, ci și asupra altor vedete care au făcut parte din cercul său de apropiați.

Justin Bieber, care a devenit faimos în adolescență, a petrecut timp cu Combs la începutul carierei sale. Combs a fost unul dintre primii susținători ai tânărului artist, oferindu-i sprijin și acces la lumea exclusivistă a industriei muzicale. Cei doi au fost văzuți împreună în diverse ocazii, iar Diddy l-a luat pe Bieber sub aripa sa.

 

Un episod notabil a avut loc în 2009. Când Bieber avea 15 ani, a petrecut 48 de ore cu Diddy, într-o experiență documentată într-un videoclip. În cadrul acestei colaborări, Diddy i-a promis tânărului artist o mașină Lamborghini. Acest lucru a captat atenția presei și a fanilor. Astfel de momente au ridicat unele întrebări despre natura relației dintre cei doi, dar nu au fost implicate acuzații de activități ilegale.

Până acum, Bieber nu a vorbit public despre problemele legale recente ale lui Combs. Cei doi au colaborat pe „The Love Album: Off the Grid”, albumul lansat în 2023 de Diddy.

 

Usher, despre ce se întâmpla în conacul lui Sean Diddy Combs: „Am văzut lucruri curioase”

După anchetele deschise împotriva lui Sean Combs, un interviu dat de Usher în 2016 a devenit viral. Motivul: artistul a făcut dezvăluiri despre cele întâmplate în conacul colegului său de breaslă, cu care a și locuit la un moment dat, la începutul carierei sale, timp de un an.

 

Usher avea doar 13-14 ani ani atunci când locuia cu Diddy. În anii ’90, după ce Usher a semnat cu o casă de discuri, s-a mutat temporar în New York alături de Sean Combs. Acesta a mărturisit că a fost expus la multe „lucruri ciudate” pe care susține că nu le-a înțeles în totalitate. Interviul dat de artist la The Howard Stern Show, în 2016, a apărut acum într-o altă lumină, în atenția publicului.

Când era adolescent, Usher a fost invitat să petreacă timp cu Diddy pentru a vedea cum arată „stilul de viață” al unui artist. „Am avut șansa să văd unele lucruri. Eram acolo să văd stilul de viață. Și l-am văzut. Nu știu dacă am înțeles atunci ce era, uitându-mă înapoi, dar lucrurile erau destul de sălbatice. Se întâmplau lucruri curioase acolo, pe care nu le înțelegeam neapărat”, a povestit Usher. Acesta a spus și că putea sta la petreceri dacă își dorea, dar și că nu și-ar trimite copiii niciodată într-un astfel de mediu.

Cine este P. Diddy. Necăsătorit, cu multe relații amoroase și 7 copii, a cunoscut succesul în muzică

2006, P. Diddy și Cassie. Foto: Profimedia 

Sean „Diddy” Combs, cunoscut inițial sub numele de Puff Daddy și mai târziu P. Diddy sau simplu Diddy, este una dintre cele mai influente și controversate figuri din industria muzicală americană. Născut pe 4 noiembrie 1969, în Harlem, New York, Combs a devenit cunoscut atât pentru cariera sa de rapper, cât și pentru succesul ca producător și antreprenor.

Ascensiunea sa în lumea muzicală a început la începutul anilor ’90, când a fondat casa de discuri Bad Boy Records. Sub această marcă, el s-a ocupat de carierele unor artiști de succes. Cu Notorious B.I.G. sau Faith Evans a definit un nou val în hip-hop-ul american. Hituri precum „I’ll Be Missing You” și albumele sale, inclusiv „No Way Out” din 1997, i-au adus recunoaștere internațională și multiple premii Grammy.

Dincolo de muzică, Sean Combs a devenit o forță economică majoră în industria de divertisment și modă.

Cu toate acestea, viața sa nu a fost lipsită de controverse. Combs a fost implicat în multiple scandaluri legale și acuzații, inclusiv procese recente legate de agresiuni și abuzuri.

P. Diddy are 7 copii cu 4 femei

În viața sa personală, Diddy a avut relații cu mai multe femei celebre, printre care se numără cântăreața și modelul Cassie Ventura, cu care a avut o relație de lungă durată. De-a lungul timpului, Combs a devenit tatăl a șapte copii cu patru femei. Diddy este tatăl a trei fii, Quincy, Justin și Christian, și a patru fiice, Chance, D’Lila, Jessie și Love. Pe trei dintre ei îi are cu Kim Porter, modelul care a murit în 2018, și cu care a avut o poveste de lungă durată, cu despărțiri și împăcări. De asemenea, l-a adoptat oficial pe Quincy, fiul dintr-o relație anterioară al lui Kim.

P. Diddy și fosta lui iubită, Kim Porter. Foto: Profimedia

Un alt capitol semnificativ din viața amoroasă a lui Diddy a fost relația sa cu cântăreața Cassie Ventura, care a durat aproape mai bine de un deceniu, din 2007 până în 2018. Relația lor a fost una intensă și adesea mediatizată, însă s-a încheiat în mod surprinzător, iar Cassie s-a căsătorit ulterior cu Alex Fine.
La începutul anilor 2000 a avut o altă relație mediatizată, cea cu Jennifer Lopez. Povestea lor s-a încheiat după un incident legal în care Diddy a fost implicat.

Combs a fost întotdeauna cunoscut pentru stilul său extravagant de viață, cu petreceri opulente și o prezență constantă în cercurile exclusiviste de la Hollywood. Deși a avut numeroase relații, Combs nu s-a căsătorit niciodată, fiind cunoscut pentru viața sa amoroasă complicată.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.971027135849