Noiembrie 09, 2023
Theo Rose a apărut cu ochiul vânăt. Mesajul transmis de artistă: „Cum am ajuns în situația asta?”
Theo Rose și-a îngrijorat fanii după ce a apărut cu ochiul vânăt și umflat pe rețelele de socializare. Artista a dezvăluit ce s-a întâmplat și cum a ajuns în această situație.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fanii au trecut printr-o adevărată stare de panică atunci când au văzut imagini șocante cu Theo Rose, unde artista apărea cu un ochi vânăt și umflat. Cu toate acestea, artista a dezvăluit rapid misterul din spatele acestei apariții șocante, liniștind astfel urmăritorii ei îngrijorați.

„Cum am ajuns în situația asta? Păi e foarte simplu. Filmez pentru Clanul și aveam nevoie de machiajul ăsta. Trebuie să mi-o iau și eu o dată. Abia așteptam secvența asta.', a mărturisit Theo Rose, pe TikTok.

În realitate, Theo Rose nu a pățit nimic, iar senzaționala transformare a fost rezultatul unui machiaj extrem de bine făcut. Această apariție a venit în contextul filmărilor pentru un nou episod din popularul serial de la Pro TV, CLANUL, unde artista interpretează rolul Verei, scrie avantaje.ro

Pentru a evita orice confuzie sau îngrijorare în rândul fanilor săi, Theo Rose a făcut public procesul de machiaj într-un filmuleț captivant. Ea a filmat cu atenție fiecare pas al transformării, dezvăluind astfel că secretul ochiului vânăt și umflat stă în mâinile pricepute ale unui make-up artist talentat. Fanii au avut astfel ocazia de a vedea cum o simplă aplicare de machiaj poate crea iluzii incredibile și cât de impresionantă este munca din spatele culiselor.

„Femeie bătută! Așa se face un ochi umflat. Vedeți… că nu știați la ce vă ajută educația plastică la școala generală. Uite, la asta! Ca să umflați ochii. Ziceți că nu e nevoie de educație plastică să umfli niște ochi. Ce vorbești?', a povestit artista, în timp ce era machiată.

VIDEO AICI

theo-rose 

Theo Rose ochi vanat 

theo-rose-1-1



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8285436630249