Iulie 16, 2022
Soții Macron nu contenesc cu gesturile de afecțiune în public. Cum au fost surprinși
Mult așteptata paradă de Ziua Franței a impresionat și în 2022, atât prin spectacol, cât și prin prezența președintelui Franței și a soției acestuia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cei doi sunt extrem de apropiați și au fost surprinși de fotoreporteri în timp ce se sorb din priviri și au o complicitate în priviri specifică în general cuplurilor foarte sudate.

Soții Macron de Ziua Franței (10) jpg

Emmanuel și Brigitte Macron au făcut senzație atât pe 14 iulie, cât și cu o zi înainte, în ajunul mult așteptatei ”Bastille Day”.

Brigitte Macron: an unusual look and an overpriced outfit for the July 14  ceremonies - Khabar Non Stop

În ziua cea mare, Brigitte Macron a fost foarte șic într-o ținută Louis Vuitton și a concurat-o la eleganță pe Naomi Campbell, oaspetele surpriză de la parada de 14 iulie.

Soții Macron de Ziua Franței (11) jpg 

Cuplul Macron a reușit să facă furori în timpul tradiționalului eveniment de pe celebrul bulevard parizian Champs-Elysées.

Înainte ca Emmanuel Macron să ajungă la tribuna oficială pentru a-și saluta invitații, nu a uitat să-i sărute tandru mâna Primei Doamne a Franței.

Soții Macron de Ziua Franței (3) jpg 

Cei doi se sorb din priviri, sunt foarte fericiți unul cu altul și par un cuplu de îndrăgostiți, mai degrabă. Foarte rar vedem la cuplurile oficiale atâta tandrețe. Însă nu degeaba este supranumit Parisul orașul dragostei. Căci îi poate inspira pe mulți.

2022 - Emmanuel Macron gallant or corny? This gesture he made to Brigitte  Macron in front of all of France

Momentele de afecțiune dintre soții Macron au fost eclipsate poate doar de prezența oaspetelui surpriză, top modelul Naomi Campbell.

Prima Doamnă a vorbit cu vedeta și s-au fotografiat împreună. Brigitte nu a dezamăgit vestimentar nici de data aceasta, ea fiind definiția expresiei ”șic parizian”.

Soția președintelui a optat pentru o ținută Louis Vuitton, o rochie superbă cu mâneci lungi și imprimeuri rafinate, accesorizată cu o curea în talie, pantofi aurii, clutch auriu cu negru. De data aceasta, lungimea a fost perfectă pentru o primă doamnă aflată la sărbătorirea zilei naționale. Brigitte a renunțat la rochiile scurte și a ales-o pe aceasta, care îi dezvăluia doar gambele fine. Prima Doamnă și-a lăsat și părul mai lung, dar a optat pentru aceeași coafură cu care ne-a obișnuit.

Soții Macron de Ziua Franței (18) jpg 

Și Emmanuel Macron s-a remarcat prin eleganță, el optând pentru un costum negru, cămașă albă și cravată neagră, foarte sobru și în ton cu solemnitatea evenimentului.

Soții Macron de Ziua Franței (15) jpg 

14 iulie nu este numai sărbătorirea revoluției din 1789 (cucerirea sau predarea Bastiliei) ci și aniversarea Sărbătorii Federației (Fête de la Fédération) de la 14 iulie 1790 (sărbătoarea reconcilierii și unității tuturor francezilor, unde regele Ludovic al XVI-lea a jurat credință Națiunii și legii).

Instituită în 1880, ziua națională a Franței aniversează implicit ambele evenimente, fiindcă legea care a instituit sărbătoarea națională specifică numai data de 14 iulie, fără să facă referință la an.

Unul dintre principalele evenimente dedicate sărbătorii naționale este o paradă militară, care se desfășoară în prezent pe Bulevardul Champs-Élysées. Și în 2022, spectacolul a fost sublim.

Sursa - okmagazine.ro



citeste și
SQL exec time = 0.7772364616394