Februarie 13, 2023
Smiley și Gina Pistol vorbesc despre al doilea copil: "Îl vom primi cu toată dragostea..."
Smiley și Gina Pistol vorbesc despre al doilea copil. Smiley și Gina Pistol formează deja o familie frumoasă, împreună cu fiica lor Josephine, în vârstă de doi ani. Cântărețul și prezentatoarea de la Chefi la Cuțite au chiar și planuri de nuntă. Cei doi se simt binecuvântați că au construit o relație armonioasă și că reușesc în același timp să se ocupe și de carieră. Smiley și Gina Pistol nu ar avea de gând să se mulțumească cu un singur copil totuși. Iată ce a declarat cântărețul!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de cinci ani de zile și, recent, prezentatoarea a declarat că au și planuri de nuntă. Cei doi și-au găsit fericirea unul lângă celălalt și au devenit o familie completă, atunci când Gina a dat naștere unei fetițe, pe nume Josephine. Micuța lor are aproape doi ani și se pare că Smiley nu exclude ideea ca fetița să aibă o surioară sau un frățior. Artistul a oferit câteva detalii despre planurile de extindere a familiei, scrie viva.ro

Smiley și Gina Pistol sunt fericiții părinți ai unie fetițe superbe, Josephine, care a venit în viața lor în urmă cu aproape doi ani de zile. Artistul și prezentatoarea petrec cât mai mult timp cu ea, iar Smiley a format deja o legătură specială cu fiica lui. Artistul a declarat recent că atât el, cât și partenera de viață sunt deschiși la posibilitatea de a mai avea un copil, chiar dacă momentan nu au planificat nimic în acest sens.

301403388-1233886977448715-4394419287886435398-n-3-crop-1675410622

„Noi suntem bucuroși acum că am primit-o pe Josephine. Ne simțim binecuvântați și, dacă mai merităm încă unul, cu siguranță îl vom primi cu toată dragostea.(…) Sunt mult mai bogat acum, nu știu dacă mai matur, dar e clar că trăiesc cu totul altfel, simt cu totul altfel, parcă totul are un sens. Totul are o însemnătate mai mare, totul este mai intens. Am o bucurie mult mai mare și parcă nimic nu e mai important decât sănătatea familiei mele și timpul petrecut cu familia mea.„, a declarat Smiley pentru Click!.

gina-pistol-si-micuta-josephine

Smiley este foarte atașat de fiica lui Josephine și îi adoră să petreacă timp cu ea, mai ales că fetița manifestă o pasiune pentru muzică, asemenea tatălui ei. Gina Pistol a povestit relația specială dintre tată și fiică. Smiley și Josephine au obiceiul lor de dansa în fiecare dimineață, iar seara artistul îi citește povești.

‘Este un tată perfect pentru Josephine. Dansează balet cu ea dimineața. Îi citește povești, poezii, îi cântă, se joacă cu ea. Ei au ritualul lor în fiecare dimineață. Ea își pune fustița de balet, Andrei pune Ceaikovski și dansează împreună Lacul Lebedelor, apoi ea are o colecție de cărți muzicale și le răsfoiesc împreună. Așa cum am mai zis, este un tată perfect și minunat pentru ea.’, a povestit Gina Pistol la Antena Stars.

95730459_2673210409671652_4829984547359686656_n

Deși Gina Pistol și Smiley se înțeleg perfect, cei doi nu au făcut pasul cel mare spre altar. Prezentatoarea de la „Chefi la Cuțite” a făcut anunțul pe care fanii cuplului îl așteaptă de multă vreme. Gina Pistol a anunțat că ea și partenerul ei se gândesc să organizeze nunta, însă nu au stabilit o dată anume.

gina-pistol-si-josephine-e1662195339574

‘Da, plănuim să facem și nunta. Nu știu cum va arăta rochia de mireasă și nici nu știu cum vom face cu timpul. Deja Andrei a intrat în pâine, eu nici nu știu când a trecut luna ianuarie, că uite că s-a dus și luna ianuarie și n-am înțeles nimic din ea’, a spus Gina Pistol pentru Spynews.ro.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79730868339539