Februarie 04, 2023
Shiloh Jolie-Pitt, schimbare radicală și șocantă! Fiica lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie s-a ras pe cap
Adolescenta rasă pe cap seamănă izbitor cu celebrul său tată în tinerețe, este copia sa la indigo. Shiloh Jolie-Pitt afișează și o siluetă foarte subțire, tânăra a și slăbit enorm în doar câteva luni. Paparazii au surprins-o pe stradă, împreună cu sora sa, Zahara.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Shiloh Jolie-Pitt este primul copil biologic al foștilor soți Brad Pitt și Angelina Jolie. Doi dintre cei mai frumoși oameni ai planetei au împreună încă doi copii biologici în afară de Shiloh Jolie-Pitt, gemenii Vivienne și Knox. În plus, cuplul ajuns acum în centrul mai multor scandaluri au și trei copii adoptivi, Maddox, de 21 ani, Pax, de 19, și Zahara, în vârstă de 18 ani, notează okmagazine.ro

Shiloh Jolie-Pitt este acum o tânără în toată regula, are 16 ani și a șocat cu apariția sa publică. De la imaginea ingenuă ca de prințesă, Shiloh Jolie-Pitt a fost surprinsă pe stradă în pantaloni scurți și rasă în cap. Dacă nu te uiți bine, de aproape, parcă ai zice că e Brad Pitt în tinerețe.

Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (3) jpg 

Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg

Tânăra a fost mereu mai rebelă și mai băiețoasă, dar părea că-și recăpătase feminitatea, de ceva timp încoace.

Shiloh Jolie Pitt 

Shiloh Jolie Pitt 

Ei bine, ea a luat aparent o decizie drastică și încă nu se cunoaște motivul. De asemenea, Shiloh Jolie-Pitt a și slăbit foarte mult! Fata a născut controverse și în trecut, din cauza faptului că-şi dorea să fie băiat, precum fraţii ei mai mari, Maddox şi Pax.

Brad Pitt a fost căsătorit cu Angelina Jolie timp de doi ani, înainte ca actrița din "Girl, Interrupted" să ceară divorțul, la câteva zile după un presupus incident șocant din avion. Actrița l-a acuzat pe starul atât de adulat al Hollywoodului că s-a comportat monstruos atât cu ea, cât și cu copiii săi biologici și adoptivi. Lucruri scandaloase au ieșit la iveală la sfârșitul anului trecut, de când s-au desecretizat anumite depoziții din cadrul procesului de divorț al marilor vedete.

 În procesul de partaj se dispută și celebrul Chateau Miraval, podgoria din sudul Franței pe care Jolie a vândut-o unui afacerist miliardar rus, deși avea o interdicție contractuală de a o înstrăina unei terțe părți.

Sursa



citeste și
SQL exec time = 0.51325869560242