Octombrie 18, 2022
Se desparte Victoria Beckham de David? Fosta Posh Spice a spus tot adevărul
Și-a șters numele lui de pe piele și nu mai e cale de întoarcere. Pe încheietura mâinii, Victoria avea tatuate inițialele lui David.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ei bine, odată cu dispariția lor de pe mâna divei, speculațiile au apărut că lucrurile nu mai sunt la fel de roz în celebrul cuplu britanic.

Victoria Beckham, Instagram (1) jpg

Totuși, nimic mai adevărat. Recent, superbii Victoria (48) și David (47) au fost văzuți la New York, ieșind la o cină romantică. Iar Posh Spice a acceptat invitația la ”Today Show”, unde a detaliat motivele deciziei sale.

Victoria Beckham, Instagram (2) jpg

În final, concluzia este că tatuajul nu mai era suficient de ”posh”. Victoria demontează speculațiile unui eventual divorț ș spune că îndepărtarea tatuajului n-are nicio legătură cu mariajul lor. Pur și simplu, era făcut de mult timp și nu mai era ”delicat”, amintind că soțul și fiul său sunt plini de tatuaje.

”Era foarte gros și mai și sângera ocazional”, și-a motivat Victoria decizia. ”Pur și simplu, nu mai arăta frumos. Nu e nimic mai mult decât atât.”, a dat asigurări vedeta.

”Media s-a grăbit să speculeze că-mi părăsesc soțul. Nu. Doar că mă săturasem de acel tatuaj, e atât de simplu.”, a mai spus Posh.

Fosta membră Spice Girls și-a făcut acel tatuaj acum mai bine de 10 ani. Cu David s-a căsătorit în 1999 și se pare că mariajul lor nu este terminat, așa cum mulți s-au grăbit să concluzioneze.

Beckham

Creatoarea de modă a vorbit și despre nunta fiului său. ”A fost o nuntă superbă, ca mamă să-mi văd fiul atât de fericit înseamnă enorm”, a mărturisit diva în alt interviu, cu Hoda Kotb și Savannah Guthrie.

De asemenea, Victoria a spus că nu se grăbește să le dea sfaturi: ”Trebuie doar să fie aproape de familie și să aibă liniile de comunicare deschise. Nu trebuie date sfaturi, copiii pot înțelege singuri, însă e necesar să fii prezent pentru ei dacă au nevoie.”, a mai declarat Victoria în emisiune.

Sursa - okmagazine.ro



citeste și
SQL exec time = 0.93944573402405