August 08, 2023
Sandra Bullock, copleșită de durere. Iubitul său a murit la doar 57 de ani!
Partenerul de opt ani al Sandrei Bullock, Bryan Randall, a murit la vârsta de 57 de ani, după o luptă de trei ani cu o boală gravă, a declarat familia sa pe 7 august 2023.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Iubitul de opt ani al Sandrei Bullock, Bryan Randall, a murit, scrie okmagazine.ro

Bryan a murit în urma unei lupte de trei ani cu boala neurologică scleroza laterală amiotrofică (SLA), cunoscută și sub numele de boala Lou Gehrig, a declarat familia sa pentru People. Avea 57 de ani.

„Cu mare tristețe vă anunțăm că pe 5 august, Bryan Randall a murit în mod pașnic, după o luptă de trei ani cu SLA”, au spus aceștia într-un comunicat. „Bryan a ales de la început să-și țină boala sub discreție, iar cei dintre noi care au avut grijă de el au făcut tot posibilul pentru a-i onora cererea.”

Declarația lor a continuat: „Suntem extrem de recunoscători cadrelor medicale neobosite, care l-au sprijinit pe parcursul acestei boli împreună cu noi și asistentelor uimitoare care ne-au devenit colege de cameră, sacrificându-și adesea timpul cu propriile lor familii, pentru a fi alături de noi”.

Familia sa a cerut intimitate, ca să poată jeli în liniște. Și ca să aibă timp să-și ia adio de la omul care a fost Bryan Randall.

Sandra Bullock Bryan Randall Profimedia jpg 

Sandra Bullock, acum în vârstă de 59 de ani, s-a cuplat cu Bryan în 2015, la scurt timp după ce l-a angajat să fotografieze petrecerea de cinci ani a fiului ei Louis. Până în anul următor, o sursă a declarat pentru E! că Bryan s-a „mutat oficial” cu vedeta Miss Congeniality, după ce aceasta a adoptat al doilea copil, pe fiica Laila.

”La începutul relației noastre, l-am întrebat dacă își amintea petrecerea la care venise pentru a-mi fotografia copilul”, și-a amintit Sandra că i-a spus lui Bryan, în timpul unei apariții în 2021 la Red Table Talk.

Actrița a explicat că bărbatul a fost expus public doar după ce a devenit iubitul ei.

Descriindu-și partenerul atunci ca un bărbat „foarte răbdător” și „aproape un sfânt”, Sandra a spus că Bryan „a evoluat la un nivel care nici nu este uman” și a devenit rapid o figură parentală pentru Louis, 13 ani, și Laila, 11 ani.

Actrița va avea nevoie acum de o forță colosală pentru a depăși această grea pierdere.



citeste și
SQL exec time = 0.86868453025818