Iulie 03, 2023
"S-a lansat hitul verii!" Fanii Iulianei Beregoi, extaziați de noua piesă a interpretei
Interpreta Iuliana Beregoi, adorată de mii de adolescenți și tineri din Republica Moldova, dar și din România, a lansat de curând un videoclip la piesa "Que bonito".

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Talentata cântăreață a lansat recent o piesă și un videoclip nou, care promit să cucerească inimile ascultătorilor. Intitulată "Que Bonito", melodia aduce un vibe proaspăt și energic, captând imediat atenția fanilor. 

Fanii lui Iuliana Beregoi s-au bucurat de o surpriză plăcută când artista a anunțat lansarea piesei și a videoclipului pe rețelele de socializare. Încă de la primele acorduri, sunetele ritmice și versurile contagioase ale melodiei "Que Bonito" au stârnit entuziasm în rândul ascultătorilor. Reacțiile fanilor nu s-au lăsat așteptate, aceștia inundând mediul online cu comentarii entuziaste și anticipând deja că "Que Bonito" va deveni hitul verii. Admiratorii lui Iuliana Beregoi apreciază originalitatea și stilul său unic, iar această nouă piesă dovedește încă o dată talentul și creativitatea artistei.

În mai puțin de 24 de ore videoclipul a adunat peste 26 de mii de vizualizări și aproape 1000 de comentarii. 

Iuliana Beregoi este una dintre cele mai iubite artiste din noua generație. Cu fani atât în România, cât și în Republica Moldova, artista a reușit să susțină show-uri sold-out în toată țara, inclusiv la Sala Palatului, a cărei capacitate a fost atinsă în 2 concerte consecutive. Cu peste 250 de milioane de vizualizări pe YouTube, Iuliana a reușit să depășească bariera online-ului și să ajungă în topurile radio cu piese precum "Cum sună liniștea" și "Ne iubim".

Pe lângă cariera muzicală, Iuliana este și actriță, vlogger și influencer. A jucat în serialul "Lara" și în filmul "Două inimi".



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75692081451416