Iunie 26, 2023
S-a însurat cel mai râvnit actor turc! Femeile din întreaga lume sunt în lacrimi
Mai ții minte cunoscutul serial „Kara Sevda” („Dragoste infinită” n.r), cel care a avut un uriaș succes încă de la primul episod? Dar pe personajul Emir Kozcuoglu îl mai știi? Ei bine, dacă da, aflați că celebrul actor turc, cel care i-a dat viață personajului negativ, Kaan Urgancıoğlu (42 de ani), s-a căsătorit cu iubita lui de un an de zile, Burcu Denizer. Cununia a avut loc pe 19 iunie, într-un cadru restrâns la Consulatul Turciei din Atena.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kaan Urgancıoğlu, în vârstă de 42 de ani, cel care i-a dat viață maleficului Emir (rivalul lui Kemal, jucat de Burak Özçivit), în serialul de succes „Kara Sevda” („Dragoste infinită” n.r) (2015-2017) s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Burcu Denizer, partenera cu care este împreună din vara anului trecut. Cununia a avut loc pe 19 iunie, într-un cadru restrâns la Consulatul Turciei din Atena, iar cei doi au făcut publică vestea pe paginile lor personale de Instagram, la InstaStory, unde au publicat mai multe imagini de la fericitul eveniment din viața lor, scrie click.ro

Kaan Urgancıoğlu ile dünyaevine giren Burcu Denizer'den soyadı hamlesi! -  Magazin Haberleri - Milliyet

Kaan Urgancıoğlu, unul dintre actorii populari ai ultimei perioade, a purtat un costum negru la nuntă, în timp noua sa soție Burcu Denizer a optat pentru un costum alb în locul unei rochii de mireasă. „Surpriză!” a fost mesajul care a însoțit una dintre imaginile publicate de către actor. Și, într-adevăr, putem spune că pentru multe domnișoare vestea a fost o surpriză.

Kaan Urgancıoglu a purtat un costum negru la nuntă / Foto: Instagram

Însă, fanii aveau o idee că aceștia sunt pregătiți pentru următorul pas, atunci când actorul a publicat pentru prima dată o fotografie cu partenera sa de viață, ea având pe deget un inel, potrivit TurkeyPostsen.

Kaan Urgancıoglu a purtat un costum negru la nuntă / Foto: Instagram

Dar au fost rapid dezamăgiți, deoarece, la acea vreme, cei doi au declarat că nu au planuri de căsătorie, ceea ce i-a făcut pe cei de la tabloidele turcești să creadă că Burcu ar fi însărcinată. Iată că, spre surprinderea fanilor, cei doi și-au unit destinele și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste! 



citeste și
SQL exec time = 0.67182874679565