Octombrie 26, 2022
Rosie Huntington-Whiteley, HOT mama! Soția lui Statham siluetă perfectă, după două nașteri
Probabil nu există bărbat heterosexual care să nu îl admire pe Jason Statham, atât pentru cariera sa, cât și pentru superba familie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Și, desigur, pentru soÈ›ia sa care ar dezgheÈ›a È™i un aisberg, la cât e de HOT. Rosie Huntington-Whiteley cea sexy È™i-a lăsat fanii mască după ce a publicat câteva imagini cu ea în lenjerie intimă.

Jason Statham și Rosie Huntington-Whiteley au devenit părinți a doua oară anul acesta, la o dată interesantă, 2.2.2022.

Top modelul Victoria’s Secret l-a aÈ™ezat la casa lui pe ”băiatul rău” Statham, britanicul pe care multe femei l-au râvnit. Și dacă Rosie era mai plinuță în vară, cu forme foarte apetisante, iată că în octombrie È™i-a revenit la silueta de manechin È™i È™i-a încântat fanii cu câteva imagini decoltate. Rosie Huntington-Whiteley a sărbătorit 10 ani de când are o colecÈ›ie proprie de lenjerie intimă, în parteneriat cu un brand celebru. AÈ™a că nu a ezitat să-È™i etaleze corpul apetisant, cu talie marcată, sâni impunători È™i coapse voluptoase. Fizicul este È™i mai bine evidenÈ›iat cu un set de lenjerie intimă care avantajează. AÈ™adar, în colecÈ›ia vedetei se află piese pentru toate gusturile.

Rosie Huntington Whiteley

Rosie Huntington Whiteley

Rosie Huntington Whiteley

Supermodelul de 35 de ani È™i actorul britanic în vârstă de 54 de ani se înÈ›eleg foarte bine, sunt împreună din 2010, au doi copii È™i s-au logodit în 2016, dar nu s-au grăbit să se căsătorească legal, însă se comportă ca o familie în toată regula.

Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham

Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham

Celebrul actor din ”Curierul” ÅŸi partenera lui de viaţă mai au un băieÅ£el în vârstă de 4 ani, Jack. Într-un interviu din noiembrie 2019 acordat publicaÅ£iei People, Rosie Huntington-Whiteley a vorbit deschis despre experienÅ£a de a fi mamă. „Cred că e cel mai drăguÅ£ lucru din lume ÅŸi îmi vine să strig asta de pe acoperiÅŸ. Să fii mamă e pur ÅŸi simplu o călătorie minunată cu multe suiÅŸuri ÅŸi coborâÅŸuri… fiecare zi e o nouă serie de provocări ÅŸi o nouă serie de victorii.”, a mărturisit Rosie referindu-se la Jack, primul său născut. Åži aÅŸa de mult îi place să fie mamă, încât nu a stat prea mult pe gânduri ÅŸi i-a făcut lui Jack ÅŸi o surioară.

Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham

Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.96613359451294