Octombrie 03, 2012
Rihanna si Chris Brown, din nou impreuna!
Dragoste mare intre Rihanna si Chris Brown, in ciuda scandalului de agresiune fizica petrecut in anul 2009. Cei doi nu au putut sta departe unul de celalalt si formeaza, se pare, din nou un cuplu.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dragoste mare intre Rihanna si Chris Brown, in ciuda scandalului de agresiune fizica petrecut in anul 2009. Cei doi nu au putut sta departe unul de celalalt si formeaza, se pare, din nou un cuplu.

Cei prezenti luni seara in clubul Griffin din New York au ramas surprinsi cand i-au vazut pe cei doi cantareti imbratisandu-se si sarutandu-se. In urma cu cateva luni, Rihanna a acordat un interviu pentru "Oprah" si marturisea ca in ciuda a tot ceea ce s-a intamplat Chris Brown va ramane dragostea vietii ei.

"Mi-am pierdut cel mai bun prieten si toata viata mea s-a schimbat intr-o singura noapte. Ne-am straduit sa redevenim prieteni si acum suntem, din nou, foarte apropiati. Ne iubim si probabil o sa ne iubim toata viata", declara Rihanna.

"Nu suntem insa impreuna. El are o relatie, eu sunt singura, dar am mentinut o relatie de prietenie inca din momentul in care am anulat ordinul de restrictie impotriva lui. Am lucrat mult ca sa consolidam aceasta relatie de prietenie, putin cate putin", mai declara Rihanna.

"Ne-am intalnit de curand la St.Tropez, la petrecerea unor prieteni comuni pe un yacht. A fost foarte ciudat pentru ca inca il iubesc. Mi-a fost foarte greu sa ma disimulez la acea petrecere si sa arat ca nu ma afecteaza prezenta lui, insa nu a fost asa. Cred ca alaturi de el am trait o poveste de iubire adevarata. Este iubirea vietii mele", mai spunea Rihanna in interviul acordat lui Oprah.



citeste și
SQL exec time = 1.0422210693359