Decembrie 06, 2012
Rihanna se mărită cu Chris Brown
Acum, cei doi artişti Rihanna şi Chris Brown trec din nou printr-o nouă perioadă de graţie. Ei formează din nou un cuplu, după ce s-au despărţit în 2009.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Presa americană a publicat ieri informaţia conform căreia cântăreaţa Rihanna se mărită de Revelion cu rapperul Chris Brown, nimeni altul decât cel care în urmă cu doi ani a bătut-o crunt pe diva din Barbados.


„Rihanna le tot spune prietenilor să nu-şi facă planuri pentru noaptea dintre ani, pentru că vrea ca toţi cei dragi să-i fie alături în clipa când se va mărita. Chiar dacă face asta cu omul care a lovit-o cu sălbăticie nu cu prea mult timp în urmă”, a povestit un apropiat al Rihannei.

Acum, cei doi artişti Rihanna şi Chris Brown trec din nou printr-o nouă perioadă de graţie. Ei formează din nou un cuplu, după ce s-au despărţit în 2009, artistul fiind acuzat şi condamnat atunci pentru că a agresat-o.

Amintim că Brown a fost plasat în regim de libertate condiţionată pentru o perioadă de cinci ani şi condamnat la şase luni de muncă în folosul comunităţii, după ce a pledat vinovat în procesul în care a fost acuzat că a bătut-o pe fosta lui iubită Rihanna, cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor
Grammy din 2009



citeste și
SQL exec time = 0.94996476173401