Aprilie 08, 2022
Rihanna a fost declarată cea mai bogată cântăreața din lume. Pe ce loc s-a clasat artista în Forbes
Rihanna și-a făcut debutul pe lista miliardarilor Forbes. Artista a reușit să depășească un miliard de dolari anul acesta, clasându-se pe locul 1.729.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Revista financiară Forbes și-a publicat clasamentul milionarilor, iar anul acesta au apărut nume noi pe lista celor mai bogați oameni din lume. Printre aceștia se află și cântăreața Rihanna, în vârstă de 34 de ani. Artista a reușit să acumuleze o avere de 1,7 miliarde de dolari cu ajutorul celor două afaceri pe care le are, respectiv linia de cosmetice Fenty Beauty și linia de lenjerie intimă Savage X Fenty.

Mai mult, Riri a devenit primul miliardar din țara ei natală Barbados, potrivit Forbes și a fost declarată cea mai bogată cântăreața din lume. Rihanna, care așteaptă primul său copil cu rapperul A$AP Rocky, s-a clasat pe locul 1.729 pe lista din acest an. 

Un alt magnat al divertismentului care a ajuns pe lista din acest an este regizorul Peter Jackson, care a realizat filmele „Stăpânul inelelor” și „The Hobbit”. Jackson, în vârstă de 60 de ani, a devenit miliardar în noiembrie 2021, după ce și-a vândut afacerea de efecte de film digital Weta către Unity Software pentru 975 de milioane de dolari, potrivit Forbes. El este clasat pe locul 1.929, cu o avere netă de 1,5 miliarde de dolari. 

Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani, continuă să se afle pe lista milioanarilor Forbes, cu o avere netă de 1,8 miliarde de dolari, clasată pe locul 1.645, după ce a devenit milionară anul trecut. Fostul ei soț, Kanye West, în vârstă de 44 de ani, a apărut pe lista celor de la Forbes, considerat milionar în 2020. Anul acesta, rapperul se află pe locul 1.513 cu o avere de două miliarde de dolari. 

Alte vedete care au revenit pe lista milionarilor din acest an sunt regizorul Steven Spielberg, care a ajuns pe locul 801 cu o avere netă de 3,7 miliarde de dolari, rapperul Jay-Z clasat pe locul 2.076 cu o avere netă de 1,3 miliarde de dolari, Oprah Winfrey, care a ajuns pe locul 1.196 cu o avere netă de 2,6 miliarde de dolari  și regizorul Tyler Perry, care a ajuns pe locul 2.578 cu o valoare netă de 1 miliard de dolari.

Rihanna puts on VERY booby display in dangerously low red dress as she  arrives at Valerian premiere - Irish Mirror Online

Lista celor mai bogați 10 miliardari de pe planetă

1. Elon Musk (SUA), cu o avere netă estimată la 219 de miliarde de dolari, CEO-ul Tesla și SpaceX, este în premieră pe prima poziție în clasamentul Forbes.

2. Jeff Bezos (SUA), cu o avere de 171 miliarde de dolari;

3. Bernard Arnault și familia sa (Franța), 158 miliarde de dolari;

4. Bill Gates (SUA), 129 miliarde de dolari;

5. Warren Buffett (SUA), 118 miliarde de dolari;

6. Larry Page (SUA), 111 miliarde de dolari;

7. Sergey Brin (SUA), 107 miliarde de dolari;

8. Larry Ellison (SUA), 106 miliarde de dolari;

9. Steve Ballmer (SUA), 91 miliarde de dolari;

10. Mukesh Ambani (India), 90 miliarde de dolari.

O absență notabilă din clasamentul de anul acesta este cea a lui Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta/Facebook pierzându-și locul între primii 10 cei mai bogați oameni ai planetei în luna februarie, după ce prețul acțiunilor companiei sale s-a prăbușit ca urmare a publicării unor estimări mai slabe decât cele așteptate de investitori.



citeste și
SQL exec time = 1.0351948738098