Octombrie 20, 2022
Reacția lui Dan Negru după ce Delia a fost criticată pentru că nu vrea copii
Delia Matache a explicat recent motivul pentru care nu dorește să devină mamă. Ulterior, numeroși internauți au criticat-o pentru afirmațiile făcute. Dan Negru, unul dintre cei mai apreciați prezentatori tv, a vorbit pe rețelele de socializare despre acest subiect. Vedeta tv i-a luat apăratea cântăreței.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Delia a afirmat în urmă cu câteva zile care este de fapt motivul pentru care nu vrea să facă copii. Artista este căsătorită cu Răzvan Munteanu și formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Ulterior, internauții au criticat-o dur pe celebra artistă pentru declarațiile făcute.

În timp ce unii internauți au criticat-o pe jurata de la iUmor pentru ceea ce a spus,alții îi iau apărarea. Printre aceștia se numără și Dan Negru, care a postat pe rețelele de socializare un mesaj surprinzător. Prezentatorul tv susține că jurnaliștii tineri sunt presați să pună întrebări nepotrivite.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Reacția lui Dan Negru după ce Delia a declarat că nu vrea să aibă copii

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați prezentatori tv din România. De mai bine de două deceni a prezent numeroase emisiunii, în cadrul cărora a avut invitați celebri. Dan Negru o cunoaște pe Delia încă de pe vremea când artista cânta în trupa N&D. Zilele trecute, Delia Matache a explicat motivul pentru care nu își dorește copii, fiind criticată dur de unii internauți.

Dan Negru nu a putut rămâne indiferent la situația creată și a postat în mediul online un mesaj surprinzător. E josnică întrebarea „de ce nu aveți copii?”. E armă în multe dispute, am auzit-o chiar și-n campania prezindențială și văd iureșul stârnit acum de Delia cu declarația ei despre copii. Doar un mitocan intră in intimitatea unui cuplu. Am doi copii și nu e treaba mea de ce alții nu au. Nimic nu ne încântă mai mult decât treburile care nu ne privesc.”, și-a început Dan Negru mesajul pe rețelele de socializare.

Dan Negru: „E intimitatea în care nimeni nu trebuie să intre”

Prezentatorul Tv a postat alături de mesajul său și un clip video din anii 2000, în care apare alături de Delia Matache și Nick, fostul coleg de trupă. Dan Negru și-a continuat mesajul și a mărturisit că nimeni nu ar trebui să pătrundă în intimitatea oamenilor.

„În redacțiile media de unde pleacă astfel de întrebări e ca la război: cei bătrâni, șefii care nu se văd și care câștigă banii îi îndeamnă pe cei tineri , reporterii care se văd și câștigă prost să pună astfel de întrebări. De asta, nu-i judecați pe reporterii tineri când pun întrebări tâmpite. Nu judecați fațada până nu vedeți interiorul . Și-n media e ca-n război: cei bătrâni îi trimit pe cei tineri la luptă. „De ce nu aveți copii” e intimitatea în care nimeni nu trebuie să intre. Totuși, oricât de ticăloși am fi, „fiecare copil care se naște ne arată că Dumnezeu încă nu e dezamăgit de oameni”. ( imaginile sunt de acu’ 20 de ani)', a scris Dan Negru pe rețelele de socializare.

dan negru mesaj

Delia Matache a dezvăluit de ce nu vrea să aibă copii

Delia are succes pe plan profesional, iar pe plan personal are o căsnicie frumoasă. De-a lungul anilor, artista a fost întrebată de ce nu are copii. Recent, vedeta a explicat motivul pentru care nu vrea să devină mamă.  Dacă până acum a oferit răspunsuri amuzante, de această dată a izbucnit și a dezvăluit de ce nu vrea să aibă copii.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

'De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm. De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!', a transmis vedeta pe rețelele de socializare.

Ar putea fi un cadru apropiat cu 1 persoană şi interior

Sursa - viva.ro



citeste și
SQL exec time = 2.6737043857574