Aprilie 23, 2024
Prințul Louis împlinește 6 ani. Ce surpriză i-a pregătit Kate?
Prințul Louis, cel mai tânăr membru al familiei regale își serbează cea de-a șasea aniversare pe 23 aprilie. Kate, în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit că sărbătorește zilele de naștere ale copiilor ei la miezul nopții, stând trează până târziu pentru a le pregăti un tort.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Îmi place să fac eu tortul', a spus mama celor trei copii în trecut, în timp ce oferea, alături de Prințul William, un interviu postului BBC.

„A devenit un fel de tradiție să stau trează până la miezul nopții cu cantități ridicole de blat de tort și glazură și să fac mult prea mult', a explicat ea. “Dar îmi place.”

FWRO

În urmă ceva ani, Kate și William au împărtășit o serie de fotografii foarte simpatice cu Louis jucându-se cu vopsele pentru degete. Cu toate acestea, în urma scandalului care s-a iscat după ce Palatul Kensington a lansat o fotografie editată de Kate cu cei trei copii ai săi pentru a sărbători Ziua Mamei, orice imagine a lui Louis oferită presei va fi inevitabil supusă controlului, scrie libertateapentrufemei.ro

profimedia-0370640498

Ultimele luni au fost dificile pentru Kate și William, din cauza diagnosticului de cancer al lui Kate. Mezinul Louis a fost văzut ultima oară în public în ziua de Crăciun, când familia regală și-a făcut apariția festivă tradițională pe moșia Kings Sandringham pentru a merge la biserică. Louis merge la școala Lambrook din Berkshire împreună cu fratele și sora lui și s-a întors recent la clasă după vacanța de Paște.

FWRO

Prințul Louis este al patrulea în linie la tron ​​și, deși este puțin probabil să fie vreodată rege, este totuși un membru mult prețuit al Familiei Regale.

FWRO 

Prince Louis 1st birthday 

FWRO 

**STRICTLY EMBARGOED UNTIL 2230 BST SUNDAY MAY 19**  The Cambridge family visit Kate's "Back to Nature" Garden 

Duke of Cambridge 38th birthday, Norfolk, UK - 20 Jun 2020 

Review of the Year 2020



citeste și
SQL exec time = 0.47252202033997