Noiembrie 22, 2022
Primul show financiar din Moldova! Bogdana Goncearuc: "Așa ceva nu a fost în Moldova"
Este una dintre cele mai discutate apariții pe online-ul moldovenesc. Cu o comunitate de peste 106 mii de urmăritori pe Instagram, bloggerița Bogdana Goncearuc se pare că știe care este secretul succesului. Ba mai mult, tânăra, care nu-și ascunde veniturile, apartamentele și vacanțele de lux din întreaga lume, pune la cale un eveniment cu totul neobișnuit, cel puțin pentru publicul de la noi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Știe cum să câștige bani, o face ușor și este gata să învețe pe oricine își dorește același lucru. Experta în gândire financiară, (așa se prezintă Bogdana), organizează primul show financiar din Moldova: “Este primul show de acest gen din Moldova. Așa ceva nu a mai fost și nici nu cred că va fi”, a povestit Bogdana pentru redacția AQUARELLE.

Dacă de obicei, astfel de seminare le face online, acum s-a gândit să transforme cursurile într-un eveniment grandios offline. Pe 27 Noiembrie, la Radisson Blu Leogrand Hotel, va avea loc un show inedit, în care bloggerița va dezvălui publicului larg despre cum își pot schimba gândurile, veniturile și întreaga viață. Bogdana le-a promis celor prezenți că vor avea posibilitatea să simtă ce înseamnă o meditație financiară.

Organizatoarea evenimentului este sigură că după această întâlnire, participanții vor avea parte de schimbări radicale - în energie, în gânduri și cel mai important în veniturile pe care le au.

Invitatul special al serii va fi Valeri Meladze.



citeste și
SQL exec time = 0.75073885917664