Noiembrie 27, 2023
Prima reacție a lui Brad Pitt după ce fiul său l-a desființat pe rețelele sociale: ”Un nemernic!”
Când lucrurile păreau că se așază și pe strada lui Brad Pitt, un alt scandal a izbucnit. Mulți cred că e semnat din umbră ”Angelina Jolie”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actorul din ”Troia” a avut o primă reacție, după ce fiul său Pax l-a desființat public într-o postare neașteptată. Potrivit apropiaților lui Brad Pitt, starul consideră poziția agresivă a lui Pax Jolie ”deprimantă.

Cumva, unii dintre copii fac front comun împotriva lui Brad Pitt. Până acum, doar Angelina făcea asta. Postarea lui Pax a venit la câteva zile după ce fanii fostului cuplu Pitt-Jolie au remarcat că și Zahara a renunțat la numele de familie Pitt, limitându-se să se prezinte doar Zahara Jolie, scrie okmagazine.ro

Mai mult, se știa deja despre relația tensionată dintre Brad Pitt și fiul lui cel mare, Maddox, adoptat împreună cu fosta lui soție, Angelina Jolie. Însă acum s-a dovedit că și Pax îl disprețuiește și asta nu e ceva recent.

Brad Pitt cu Madoxx, Pax si Shiloh foto GettyImages 460529838 jpg 

Brad Pitt a dus o luptă lungă, amară și costisitoare pentru a încerca să obțină drepturi de custodie egale cu Angelina Jolie.

Daily Mail a scos la iveală o postare din 2020 a lui Pax, acum în vârstă de 19 ani, care a ieșit atunci la atac și l-a descris cu cele mai urâte trăsături posibile: Fiul lui Brad Pitt l-a numit pe tatăl său un „nemernic de clasă mondială”. Să nu uităm că era vorba de o postare argumentată de Ziua Tatălui! 

„Le-ai făcut viața celor dragi mie un iad constant”, a scris Pax. „Poți să-ți spui ție și lumii orice vrei, dar adevărul va ieși la iveală într-o zi. Demonstrezi pe zi ce trece că ești o persoană teribilă și disprețuitoare. Nu ai nicio considerație sau empatie față de cei patru copii mai mici ai tăi, care tremură de frică când sunt în prezența ta. Nu vei înțelege niciodată răul pe care l-ai făcut familiei mele pentru că ești incapabil să faci asta”.

Apoi, Pax a adăugat sarcastic: „Așa că la mulți ani de Ziua Tatălui, ființă umană groaznică ce ești!”.

Ce crede Brad Pitt despre aceste reacții?

Potrivit apropiaților săi, actorul vede întreaga situație deprimantă, scrie cotidianul ”The Sun”. Prietenii actorului spun că Brad are un gust amar în urma așa ziselor dezvăluiri deloc recente.

Mai mult, actorul consideră că este o situație insuportabilă, care se tărăgănează nejustificat.

Tot apropiații lui îl dau exemplu pe Brad Pitt, afirmând că el alege o tăcere elegantă, care ”vorbește de la sine”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.52609181404114