August 02, 2017
Prietenii i-au realizat o surpriză video și nu doar. Vezi cum a reacționat Olia Tira
Interpreta Olia Tira și-a sărbătorit ieri ziua de naștere. Prietenii, dar și colegii de scenă a artistei s-au întrecut la mesaje frumoase într-o adresare video.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Artista își petrece timpul frumos pe una din plajele din Cipru. Chiar dacă se află departe de casă într-o vacanță bine meritată, prietenii nu au ratat ocazia să o felicite într-un mod deosebit. Au adunat toate mesajele de felicitare într-un video și au sperat să o surprindă plăcut.

În filmulețul de felicitare au participat nume sonore din showbiz-ul autohton ca: Alla Donțu, Karizma și fiica ei, Daria, Natalia Barbu, Samir Loghin și Maxim Zavidia.
 

 

De asemenea, Olia a fost surprinsă de un gest neașteptat. Andrei Saltin, este bărbatul care i-a expediat un buchet de flori în țara unde se află în vacanță – Cipru. Din surse demne de încredere am aflat că cel care a venit cu un gest drăguț este dentistul interpretei.
 

 

Feedback-ul nu s-a lăsat mult așteptat. ”Ce surpriză, ce cadou plăcut! Vă iubesc pe toți! Cu toții îmi sunteți foarte dragi! Andrei Saltin, ție îndeosebi îți mulțumesc! Mi-ați făcut dimineața superbă, cu un buchet enorm de flori! Poșta l-a livrat la timp! Vă iubesc!”, a scris pe rețelele de socializare interpreta.



citeste și
SQL exec time = 1.0558702945709