Aprilie 24, 2018
(POZE) Vezi cât de emoționant a felicitat-o Bella Hadid pe sora sa Gigi, de ziua ei de naștere
Modelul american, Gigi Hadid a împlinit la 23 aprilie, vârsta de 23 de ani. Cu acest prilej, ea a postat câteva poze alături de mama sa pe pagina sa de instagram.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Celebrul model de peste Ocean și-a celebrat aniversarea. Ea a postat pe contul său de Instagram câteva poze din frageda copilărie, în care apare alături de mama sa. O poză-n care Gigi avea doar un anișor. 

 

 

De asemenea, sora sa, Bella a postat pe contul său o poză împreună cu ele două și cu frumoasa lor mamă, Yolanda. 
 

"Acum 23 ani lumea a fost binecuvântată cu un înger mic.
Ai așteptat această zi toată viața ... 23 !!!! Vârsta de aur! La fel ca tine!
Cel puțin o dată pe zi, mă gândesc și mă întreb cum am avut atâta noroc ca tu să-mi fii soră. Ești sprijinul meu, idolul meu, confidentul meu, cel mai bun prieten, și, bineînțeles, îi mulțumesc părinților că mi-au făcut cel mai frumos cadou, pe tine..." -
a scris Bella Hadid la această postare. 

 

Mai târziu, Gigi organizase o petrecere aniversară la care au fost chemați părinții, sora, fratele, prietena ei Hailey Baldwin, Olivia Cuplo, Martha Hunt și multe alte prietene apropiate ale manechinului. La petrecere Gigi a purtat o rochie aurie mulată și sandalete aurii. Sora sa, Bella a purtat o rochie pe bretele, mulată cu imprimeu de leopard. 

 

Mama surorilor Hadid, Yolanda s-a asortat cu Gigi, optând pentru o rochie de culoarea aurie, și pentru pantofi stiletto de de aceeași culoare. 

 



citeste și
SQL exec time = 0.92640924453735