Februarie 05, 2020
(POZE) Ca două picături de apă. Vezi cât de mult seamănă Irina Rimes cu mama sa

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mama este începutul tuturor începuturilor, spusese cândva Grigore Vieru. Cuvinte de aur, care ating sufletul. Interpreta Irina Rimes își iubește cu adevărat mama, o prețuiește la justa ei valoare și îi oferă toată grija și stima sa.

Interpreta cu origini basarabene, Irina Rimes a postat recent câteva poze rare și adorabile în care apare mama sa, Valentina Rimes.

Frumoasă și atrăgătoare, mama Irinei Rimes pare a fi o soră mai mare a vedetei de muzică de estradă. Cele două seamănă leit. Mimica, gesturile și chiar și trăsăturile fizice sunt identice. Cum se spune - așa mamă, așa fiică. 

 

 

În poze, mama Irinei pare atât de veselă, de năstrușnică. La aceste poze, cântăreața nu a scris prea multe cuvinte doar: Mai mama. Like-urile au curs la nesfârșit, la fel ca și comentariile, de altfel. Toată lumea a scris că cele două seamănă leit una cu alta. 

 

 

Amintim că, Irina Rimes este o cântăreață și compozitoare din Republica Moldova, care în prezent activează și locuiește în București. Irina Rimes a devenit cunoscută în Republica Moldova după ce a participat în 2012 la concursul Fabrica de staruri. Melodia care i-a adus succesul a fost Visele. Irina mai are un frate mai mic pe numele Vitali Rimes. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79220247268677