Decembrie 08, 2023
Oprah Winfrey, subțire ca o trestie. Vedeta a purtat o rochie sirenă și n-a fost atât de suplă niciodată
Dorința de o viață i s-a împlinit, posibil grație medicamentului celebru care a făcut furori la Hollywood. Oprah Winfrey nu și-a tăiat stomacul, însă se zvonește că a apelat la un tratament despre care se știe că poate avea efecte adverse notabile.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vă vine sau nu să credeți, Oprah Winfrey este acum mai slabă decât Meryl Streep!

Cu toate acestea, realizatoarea celebră neagă că ar fi luat medicamente de slăbit, susținând că aceasta este o metodă ușoară, iar tot ce vine fără efort nu ar avea consistență. Totuși, Oprah Winfrey radiază grație siluetei sale mai suple ca niciodată. Și știe să și-o pună în valoare. A îmbrăcat o rochie sirenă mov, plină de paiete la cea de-a treia ediții a Galei anuale Academy Museum. S-a fotografiat alături de marea actriță Meryl Streep și lângă  Gayle King și, prin comparație, vedem clar cât de mult s-a subțiat prezentatoarea preferată a Americii, scrie okmagazine.ro

Oprah Winfrey, Getty

Desigur, are în continuare forme voluptoase, însă silueta sa este considerabil subțiată.

Oprah Winfrey, Getty

Nu a recunoscut niciodată că ar fi apelat la celebrele injecții destinate diabeticilor, care au drept efect slăbirea spectaculoasă, căci și lista cu efectele adverse este notabilă.

Oprah Winfrey, Getty

Cu toate acestea, Oprah Winfrey n-a reușit până acum să slăbească niciodată atât de mult. Mereu a fost prinsă între diete, care mai de care la modă și aproape întotdeauna efectul yo-yo se producea. Nu și acum, când diva a eliminat multe kilograme și pare că s-ar fi stabilizat la o greutate optimă.

Celebra personalitate TV are acum 69 de ani! Va împlini luna viitoare 70, însă iată cât de bine și fresh arată.

Oprah Winfrey, Getty

La doar două luni după ce a discutat despre terapia Ozempic, iată cum arată!

Oprah Winfrey, Getty

La vremea respectivă, vedeta spunea că nu este OK ca persoanele să apeleze la medicamente pentru a slăbi și a recunoscut încă o dată că surplusul ponderal a fost toată viața ei un mare of. Care să fie adevărul? Brusc, au început dietele să funcționeze în cazul lui Oprah Winfrey?



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.96992874145508