Februarie 26, 2022
O regină a frumuseții din Rusia, mutilată de operații estetice. Nu mai poate zâmbi sau închide ochii
Deși trăsăturile ei fizice au fost apreciate chiar și de un juriu de specialitate, după ce a luat locul doi un concurs național de frumusețe, Yulia Tarasevich a decis să-și facă câteva operații estetice, pentru a ajunge cât mai aproape de perfecțiunea pe care o dorea. Visul ei s-a transformat într-un coșmar după intervențiile care au mutilat-o: aceasta nu mai poate zâmbi sau închide ochii în totalitate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Yulia Tarasevich îi dă în judecată pe cei care au operat-o și pe care i-a plătit cu 4.000 de dolari, pentru că i-au distrus "fața frumoasă și sănătoasă".

Rusoaica și-a făcut intervențiile la o clinică de top din Krasnodar, dar s-a trezit desfigurată. "Am ajuns la ei cu o față frumoasă și sănătoasă. Am vrut doar să corectez anumite imperfecțiuni cauzate de îmbătrânire. Din nefericire, mi-am pierdut sănătatea", a declarat rusoaica de 43 de ani, mama a doi copii.

Rusoaica Yulia Tarasevich, desfigurată în urma unor operații estetice

Yulia spune că a mers să-și facă o blefaroplastie (operație la nivelul pleoapelor-n.r.), un facelift și o intervenție de eliminare a grăsimii din zona obrajilor, scriu cei de la New York Post. Blonda a declarat că, după aceste proceduri a trebuit să plătească 27.000 de dolari pentru a merge de urgență să se opereze la un alt medic, pentru a-și salva ochii.

Cei doi medici care i-au făcut primele intervenții spun că nu sunt responsabili pentru rezultat, susținând că pacienta avea sclerodermie, o afecțiune genetică rară, pe care le-a ascuns-o. Cu toate acestea, nu s-a dovedit că aceasta suferea de boala autoimună, mai ales că a mai făcut o rinoplastie în trecut, care s-a vindecat foarte bine.

Who Is Yulia Tarasevich? Russian Beauty Queen Was Left Unable To Close Her  Eyes Or Smile After Undergoing £3,000 Surgery - TheRecentTimes

"Am cicatrici care mi s-au format când mi-au rupt țesuturile. Ochii nu mi se închid și nu pot zâmbi. Nu pot ridica buza de sus. Doctorii care m-au desfigurat s-au debarasat de toată responsabilitatea. Am decis să-i dau în judecată", a povestit Yulia Tarasevich, menționând că toate testele și analizele făcute înainte de operații au fost în regulă, astfel că diagnosticul de sclerodermie nu a putut fi confirmat.

Sursa: peroz.ro



citeste și
SQL exec time = 0.46598768234253