Cofetara Irina Fetcu, originară din Republica Moldova, a reușit să impresioneze juriul concursului culinar românesc „Chefi la cuțite” cu un mousse cu lavandă și inserție de coacăze.
Aceasta a primit trei cuțite și astfel, a reușit să treacă în etapa următoare a concursului – bootcamp.
Irina Fetcu are 31 de ani și de 5 ani este cofetară-șefă la Tucano Coffee. Aceasta a precizat că momentan creează rețete, înstruiește oameni și coordonează cofetării, activând în Chișinău. Anterior a lucrat ca chelneră și bucătăreasă.
Concurenta le-a gătit juraților un preparat care conține lavandă, după ce a observat că există foarte puține astfel de deserturi, despre care să poată să spună că sunt pe placul ei.
Chiar dacă are această meserie de doar cinci ani, Irina a ajuns la performanțe la care alți cofetari doar visează. Concurenta înstruiește oameni, creează rețete și coordonează cofetării, astfel încât toate lucrurile să decurgă exact așa cum trebuie.