Octombrie 13, 2023
Noi dezvăluiri tragice despre Bruce Willis! Starea de sănătate s-a agravat: „Pofta de viață i-a dispărut...”
Unul dintre cei mai faimoși și îndrăgiți actori de pe glob trece prin momente dificile. Bruce Willis, care a fost diagnosticat cu demență frontotemporală, a început să își piardă „pofta de viață și abilitățile lingvistice”, potrivit unui bun prieten al acestuia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Niciunul dintre noi nu poate nega că Bruce Willis este unul dintre cei mai îndrăgiți și faimoși actori de pe glob. Ei bine, din păcate, după decenii în care a adus bucuria pe chipul a milioane de oameni, actorul se confruntă cu o boală cruntă, care începe să se manifeste din ce în ce mai sever. În vârstă de 68 de ani, Bruce Willis a fost diagnosticat cu demență frontotemporală, iar potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, actorului îi este din ce în ce mai greu să ducă o viață normală.

Glenn Gordon Caron, un bun prieten, cât și producător, al actorului, a făcut o serie de dezvăluiri impresionante despre starea de sănătate a actorului. Într-un interviu recent, acesta a spus că deși Bruce Willis era pasionat de cărți, acum nu mai citește. „Toate acele abilități lingvistice nu mai sunt disponibile pentru el, dar el este încă Bruce. Când ești cu el, știi că este Bruce și ești recunoscător că este acolo, dar pofta de viață i-a dispărut”, a spus Glenn.

Momente grele pentru Bruce Willis

Demența frontotemporală (FTD) a fost un diagnostic dificil, pe care actorul l-a primit în luna martie a anului trecut. Bruce Willis se confrunta cu afazie, o boală ce provoacă deteriorarea abilităților lingvistice. Producătorul Glenn Gordon Caron a vorbit mai pe larg despre starea prietenului său.

„Ceea ce face ca boala lui să fie atât de odioasă este că, dacă ai petrecut timp cu Bruce Willis, știi că nu există nimeni care să aibă mai multă poftă de viață decât el. Îi plăcea să se trezească în fiecare dimineață și să încerce să-și trăiască viața la maxim, dar acum trăiește ca și cum ar vedea viața printr-o ușă foarte mică”, a spus acesta, conform sursei citate.

Actorul este îngrijit de soția sa, Emma Hemming, alături de care are două fiice.



citeste și
SQL exec time = 0.77255654335022